PLAC NIJE VELIKI

Sanja Đorđević spustila cijenu: Prodaje luksuznu vilu za 500.000 eura

Kćerka se u početku nećkala kad smo joj rekli za prodaju, ali posle je smekšala, rekla je pjevačica

Sanja Đorđević. Instagram

A. Z.

7.4.2022

Pjevačica Sanja Đorđević prodaje luksuznu kuću u Jajincima od 320 kvadrata za 525.000 eura, iako je ta cijena prvobitno bila veća, prenose srbijanski mediji.

 - Jeste, tačno je. Spustili smo cijenu. Bila je veća, ali mislim da je ovo skroz OK, gledali smo da ne bude pretjerana suma, mi nemamo veliki plac, tako da za ovo naše to je razumna cijena. Nigdje ne trčim, ne jurim, kad naiđe kupac, onda ćemo i mi da se preselimo, za sada nigdje nisam tražila, ne mogu u velikim zgradama, u gužvi, više volim da sam izolovana. Kad je u pitanju ova kuća u Jajincima jeste izolovano naselje, ali nam je kuća baš blizu Banjice, to je super - rekla je Sanja.

Sanja Đorđević. Instagram

Pjevačica se dotakla i svoje kćerke Ivane jer najviše želi da se ona osamostali i ima svoju privatnost u stanu koji odabere.

 - Kad je dijete bilo malo, ova kuća je bila puna. Međutim ona je sad svoj čovjek, nema smisla nas troje u kući. Naravno lijepo je i nedjeljni ručak i tako često da provodimo vrijeme, ali bolje u nekom manjem prostoru da živimo. Kćerka sad ima 31 godinu, svoj je čovjek. Kćreka se u početku nećkala kad smo joj rekli za prodaju, ali posle je smekšala. Inače, ovaj prostor kolko treba finansijski da se održava, zeznuto je to, zato bolje da ona odabere nešto, a ako hoće da zadrži kuću nek zadrži - ispričala je Sanja.

Već su se javili kupci za kuću, a Sanja je odabrala agenciju za nekretnine kojoj vjeruje i njihovi radnici im dovode klijente kako bi razgledali objekat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.