PJEVAČICA

Drama Sanje Vučić na aerodromu: Rekli su mi da nisam VIP, legla sam pored WC-a

Poželite mi sreću, rekla je pjevačica

Sanja Vučić. Instagram

A. Z.

23.2.2022

Pjevačica i članica popularne grupe "Hurricane" Sanja Vučić otputovala je iz Srbije, međutim, na aerodromu je zadesila prava drama. 

Naime, Sanja se obratila putem svog Instagram naloga i tom prilikom požalila fanovima i objasnila šta joj se dogodilo dok je čekala let.


Sanja Vučić: Dobro sam spavala. Screenshot

- Kako je moguće da od ovolikog aerodroma ja uvijek budem sama, svaki put se uplašim -  rekla je Sanja na snimku koji je podijelila.

U nastavku je prokomentirala kakvi su uvjeti bili tokom leta.

- Osam je ujutru, nisam spavala na letu koji traje osam sati jer sam se smrzla, ne znam zašto pale tu klimu, prehladno je bilo. Sad u Parizu čekam sljedeći let, ali sam je mislila da može da uđe u laundž, da se ispružim, da uzmem da jedem, ali ja sam zaboravila da nemam karticu, ne može parama da se plati ulaz, nisi VIP. Barem su mi tako rekli. Tako da sam legla pored wc-a da čekam sljedeći let, koji je za sedam sati. Poželite mi sreću - ispričala je Sanja.

Sanja Vučić: Uvijek se prepadnem. Instagram

Ipak, nakon haosa, pjevačica je odlučila da obavijesti fanove da je ipak uspjela da odspava, te da je nastavila svoj let na željenu destinaciju.

Iako prvo nije željela da otkrije gdje se uputila, Vučić je ubrzo objavila još jednu fotografiju iz aviona, i napisala Kairo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.