STIL

Čudni modni izbori reperke Kardi Bi

Malo toga ostavila mašti

M. S. S. / Avaz.ba

17.1.2020

Američka reperka Kardi Bi (Cardi B) poznata je po svom modnom stilu, ali je posljednjom modnom kombinacijom zapanjila sve.

Kardi Bi prisustvovala je u Parizu modnom predstavljanju kolekcije u čijem je dizajniranju sudjelovao i njen suprug Ofset (Offset). Reperka je malo toga ostavila mašti Parižana u potpuno prozirnom, uskom kombinezonu, ispod kojeg je nosila crni donji veš, dok je lice sakrila iza maske s lobanjom.

Kardi Bi došla na modno predstavljanje. Agencije

To nije bila jedina maska, jer ih je Kardi tokom večeri promijenila nekoliko. Bizarnu modnu kombinaciju podijelila je i na društvenim mrežama pa je otkrila da je tako obučena pozirala čak i u crkvi.

- Čestitam, dušo, na odlično odrađenom poslu i saradnji s Čazom Džordanom (Chazom Jordanom). Tako sam ponosna na tebe - napisala je Kardi uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom.

View this post on Instagram

IN AND OUT

A post shared by Cardib (@iamcardib) on

Paparaci su je krajem prošle godine snimili u izdanju bez imalo šminke na licu, zbog čega je mnogi nisu uspjeli prepoznati na ulici.

Kardi je karijeru započela kao striptizeta iz Bronksa, a slavu je stekla nakon pojavljivanja u nekoliko rijalitija i snimljenih pjesama. Danas je jedna od najpopularnijih i najimućnijih žena muzičke industrije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.