JET SET

Supruga ljubavnika Andreane Čekić progovorila o tužbi: Možda će platiti da se to zataška i nestane

Andreani i Marku želim svu sreću, neka uživaju zajedno do kraja života i neka imaju djece ako se zaista vole - kazala je Marina

Andreana Čekić i Marko Milošević. Društvene mreže

Avaz.ba

31.3.2019

Andreana Čekić našla se u centru skandala nakon što se oglasila Marina Milošević, koja tvrdi da je pjevačica u emotivnoj vezi sa njenim suprugom, te da je on ostavio nju i kćerku zbog folkerke. 

Na sve to je Andreana Čekić odgovorila tvrdnjom da joj sve ovo smješta bivši suprug, koji je, navodno, i dalje u kontaktu s Marinom.

- Ja ću krivično goniti Andreanu jer tvrdi da meni njen bivši suprug Ivan podmeće i plaća kako bih je uništila. To su laži i klevete. Ja Andreanu nisam gurnula u krevet s mojim mužem, ona ga je sama htjela. Uzela je oca maloljetnom ženskom djetetu, a i Marko treba biti svjestan toga i da razmišlja malo unaprijed - počela je svoje izlaganje za Svet. 

Ne može komentirati mene kao ženu i majku jer je ona ljubavnica

- Andreani i Marku želim svu sreću, neka uživaju zajedno do kraja života i neka imaju djece ako se zaista vole. Mene Andreana Čekić ne zanima, ali ružno je da ona komentira mene, moj brak i mog muža. Ona priča kako nije bilo ljubavi među nama, što je čista laž. Ne može komentirati mene kao ženu i majku jer je ona ljubavnica mog muža i ništa više od toga - oštra je Marina.

Mi smo i dalje u braku, ali on niti zove niti dolazi kući da vidi dijete

- Sve novine pisale su kako je Andreana sretna sa novim dečkom. Pa, s kojim dečkom? Čovjek koji je otišao na nekoliko sati iz kuće i ostavio ženu i dijete?! A već sutradan novine pišu da on ima djevojku?! Strašno je to. Mi smo i dalje u braku, ali on niti zove niti dolazi kući da vidi dijete, koje pati za ocem. Naša kćerka trenira ples, postala je državni prvak prije neki dan, i otac je tek tada porukom pitao može li se vidjeti sa kćerkom, a prije toga nije se javio 20 dana. Morala sam od kćerke kriti novine jer ona i dalje misli da je njen tata na poslu - otkrila je dalje Marina.

On je mene lagao dva mjeseca, bio je paralelno u vezi s njom i sa mnom

- Mi smo se rastali tako što je on rekao da ide na koncert, a ja sam otišla na posao. Od tada se nije vraćao kući već od tog dana, 8. marta, pozirao za novine sa Andreanom, svojom djevojkom ili ljubavnicom, šta mu je već. On je mene lagao dva mjeseca, bio je paralelno u vezi sa njom i sa mnom, s tim što je ona sve znala, a ja ništa do tog 8. marta. Strašno je što je ona poznavala i mene i moje dijete, ali njoj to očigledno nije bitno. Priča da sam ja u kontaktu sa njenim bivšim mužem, koji mene navodno plaća, što je laž. Čovjek je u šoku kao i ja jer je Marko i njemu zabio nož u leđa. Ivan je Marka zaposlio, a onda mu je ovaj spavao sa ženom. Ja razumijem da je Andreana imućna i da će zbog moje tužbe možda i platiti nekom kako bi se to zataškalo i nestalo, ali ja vjerujem u Boga i pravdu - zaključila je Marina za Svet.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.