SKANDAL

Evo kome je Andreana Čekić namjerno rasturila brak

Poslije iznošenja cijele porodične priče, ostavljena žena dobila i prijetnje

Andreana Čekić. Instagram

Avaz.ba

19.3.2019

Marina Milošević tvrdi da joj je Andreana Čekić preotela muža. Ona je ispričala šta se događalo mjesecima unazad, a onda je otkrila i da je ova ljubavna saga dobila mnogo veće dimenzije od kada je u sve upleten još jedan muškarac, odnosno Andreanin bivši muž Ivan.

Marina je odlučila sve iznijeti javno, a onda se oglasila i Andreana. Međutim, poslije iznošenja cijele porodične priče, ostavljena žena dobila je i prijetnje - prenose srbijanski mediji. 


Andreana Čekić. Alo

- Prijetio mi je muž da ostavim njega i Andreanu, da ne komentiram da mi treba biti jasno za koga sam se zakačila, da ih pustim da žive sretni, rekla je Marina.

 Potom je priznala i da je stupila u kontakt sa Andreaninim bivšim mužem, klavijaturistom Ivanom Miladinovićem.

- I on je, čovjek. U haosu je. Zaposlio je mog muža tu, bili su dobri i odjednom ti neko tako zabije nož u leđa. Kao što je ona meni, tako je i on njemu. Čovjek je u šoku, ponudio mi je pomoć - kaže Marina, koja traži suočavanje.


Andreana i Ivan. Facebook

- Karma je kučka, sve se vraća. Bog sve vidi. Ona mi je namjerno rasturila brak, to mi je dno dna. Željela bih vidjeti da li bi  me mogli pogledati u oči i kazati mi zašto su to uradili mom djetetu. Andreana je znala da on ima dijete, da je dijete vezano za njega. A sad je u haosu zbog nje i zbog njega - zaključila je Milošević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.