AROMATIČNI DODIR

Novi parfem iz linije Rabanna pokreće magnetnu auru

Miris ulazi u novo intenzivno poglavlje i kroz njega Phantom živi kao neustrašivi izraz moderne muškosti

Od svježeg do intezivnog. Rabanne

Dž. R.

9.4.2024

Phantom by Rabanne otjelotvoruje suštinu muškog samopouzdanja, koja je pokrenuta magnetnom aurom.

Ovaj miris je kreiran za kralja koji vlada noću i kome je nemoguće odoljeti, a sada, slavni brend tu dozu privlačnosti prenosi na novi nivo, predstavljajući hrabriji i jači miris, nazvan Phantom Intense.

Zov sumraka

Predstavljen u flašici sa jakim gradijentom koji ide od crne do plave boje, ovaj parfem koristeći svoju snagu oživljava u svakome ko odgovori na neodoljivi zov sumraka. Nova flašica Phantom Intense parfema hvata električnu energiju i tonove sumraka u Parizu, u momentima kada mrak polako počinje da pada, skrivajući i posljednje odsjaje dnevne svjetlosti.

Phantom Intense, koji donosi novu dozu smjelog duha avanture, krunisan je zlatnim sjajnim poklopcem, koji odmah privlači pažnju i na prvi pogled izražava muškost.

Phantom Intense nastavlja razvoj Phantom man parfema i istovremeno ulazi u novu olfaktornu granicu sa svježijim, jačim aromatičnim dodirom. Napravljen od izuzetnih sastojaka svjetski poznatih parfimera, Phantom Intense prkosi očekivanjima i definira novo lice snažne muškosti. 

Drvenasti tonovi

Živahna lavanda na početku mirisa ustupa mjesto raskošnoj kompoziciji vanile i otkriva zavodljive drvenaste tonove. Neočekivani, smjeli element cvjetova narandže donosi svjež aspekt koji ovaj miris čini jedinstvenim i neodoljivo svježim.

Da biste uhvatili vašu misterioznu auru, nova aromatična, cvjetna i amber esencija Phantom Intense uključuje svježe tonove limuna, topao i začinski trag kardamoma i ulja žalfije. Dodatak začinskog apsolut ruma daje uzbudljiv dodir, dok ulje kedra i moderna nota mahovine oživljavaju miris drvenim i zemljanim senzacijama senzualnosti.

Ambasador brenda Rabanne, Čarli Hiton hvata magnetnu energiju i neodoljivu auru Phantom Intense muškarca. Miris ulazi u novo intenzivno poglavlje i kroz njega Phantom živi kao neustrašivi izraz moderne muškosti, podstičući druge da otkriju svoju najhrabriju stranu i odgovore na zov sumraka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.