ZELENO ČUDO

Mala zelena biljka pomaže kod natečenih zglobova

Očistit će vas od teških metala, detoksikovati i riješiti vas infekcija i upala

Z. K.

Peršun pomaže u liječenju upala i infekcija

Foto: Ilustracija


Teški metali izazivaju razne zdravstvene probleme kao što su oboljenje bubrega, slabe kosti, srčane smetnje, čak i neke od najtežih bolesti. Peršun je poznat kao prirodni detoksikator organizma i samim tim na najlakši mogući način oslobađa tijelo od teških metala. Peršun, također, pomaže u liječenju upala i infekcija. Pokazao se i kao borac protiv reumatoidnog artritisa i natečenosti zglobova. 

Ova mala zelena biljka obiluje kalijem, kalcijem, manganom, željezom, magnezijem i vitaminom K.  Kako da koristite peršun: Može se koristiti na dva jednostavna načina. Ako se odlučili da ga nasjeckate i stavite u jelo ili dodate u smuti ili skuhate i pijete kao čaj, učinit ćete dobro za vaš organizam i osloboditi se teških metala. 

Ženama koje muku muče sa celulitom savjetuje se da skuhaju čaj od peršuna i piju ga u toku dana. Na ovaj način pokrenut će izbacivanje viška tečnosti i celulit će postati manje vidljiv.  Da biste se riješili upale: 1/2 šolje svježeg peršuna, 2 jabuke, 2 srednje mrkve, 2 veze celera stavite u blender, izmiksajte i popijte i tako po jednom svaki dan. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na