NAJAVA

Sutra u "Dnevnom avazu": Šta najavljuje Federalna vlada, ko i kako švercuje kurbane, treba li energetske napitke zabraniti mladima

Među ostalim najtiražniji dnevni list otkriva i koliko razvedenih roditelja plaća alimentaciju

Čitajte u "Dnevnom avazu". Avaz

Avaz.ba

27.7.2019

U sutrašnjem broju „Dnevni avaz“ donosi detalje plana javnih investicija koji je izradilo Ministarstvo finansija FBiH za period od 2019. do 2021. godine

Ako budu ispunjene najave federalne ministrice finansija Jelke Milićević, veći bh. entitet trebao bi uskoro konačno postati veliko gradilište. Pročitajte šta je ministrica izjavila našoj novinarki Amini Nuhanović. 

U nedjeljnom broju bavimo se i problemima samohranih roditelja koji se grčevito bore za zaštitu prava svoje djece. Novinarka „Avaza“ Denaida Bašić otkriva koliko razvedenih roditelja ne plaća alimentaciju.

Tragom inicijative britanske vlade da se zabrani prodaja energetskih pića osobama mlađim od šesnaest godina, naša novinarka Alisa Čengić istražila je koliko je sadržaj kofeina u tim napicima opasniji nego u kafi i zašto.

Dopisnik „Avaza“ Edin Skokić otkriva kako se uprkos pojačanom inspekcijskom nadzoru krijumčare kurbani na granici sa Srbijom?!  

U printanom izdanju „Dnevnog avaza“ čitajte još ekskluzivnih priča, koje nigdje drugo nećete pronaći.

„Avaz“ uvijek ide prvi! 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.