OGROMNA TRANSFORMACIJA

Šta se dešava s Velšaninom? Bejlove mišićave noge postale neprepoznatljive

Trener Karlo Anćeloti nedavno je upitan od novinara o stanju Bejla, a on je odgovorio kako Bejl nije dobro

Bejl već odavno ne igra u prvoj postavi Reala. Instagram

M. K.

30.1.2022

Da je Velšanin Geret Bejl (Gareth Bale) postao potpuno nebitan faktor u Real Madridu i da se samo čeka na njegov odlazak s "Bernabea", to je već svima odavno poznato.

Trener Karlo Anćeloti (Carlo Anchelotti) nedavno je upitan od novinara o stanju Bejla, a on je odgovorio kako "Bejl nije povrijeđen, ali nije dobro. Moramo napraviti sve u našoj moći da on bude dobro".

Nakon misterioznog odgovora Italijana, među fanovima Velšanina brige su porasle još više, ali posljednje fotografije koje su se pojavile šokirale su sve redom.

Naime, jasno je da se fizička sprema Bejla, koji se posljednjih par sezona imao problema s povredama, niej na najvišem nivou, ali ono što se vidi na fotografijama na društvenim mrežama ostavlja bez teksta.

Nevjerovatno je koliko je Bejl izgubio mišićne mase na svojim prepoznatljivim mišićavim nogama, koje se nekad bile i najbrže u fudbalskom svijetu.

Mnogi fanovi pitaju se da li Bejl boluje od neke bolesti, ili je jednostavno potpuno zapustio sebe i postao "običan" čovjek.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.