DONIRAJTE 40 MINUTA

Megan Markl za 40. rođendan poslala snažnu poruku: Pomozimo ženama koje su zbog Covida ostale bez posla

Snimak je pokrenuo Meganinu inicijativu 40x40 u kojoj vojvotkinja traži od pripadnika holivduske A-liste, uključujući Adel i Stelu Mekartni, da doniraju svoje vrijeme kako bi pomogle ženama da ponovo uđu u radnu snagu

N. Aj./ The Sun

4.8.2021

Megan Markl, vojvotkina od Suseksa, danas slavi 40. rođendan. Printscreen

Megan Markl (Meghan Markle)danas je objavila sjajan komični video na svojoj stranici Archewall povodom svog 40. rođendana pozvavši holivudske prijatelje da se pridruže njenom mentorskom programu, piše britanski "The Sun".

Vojvotkinja od Saseksa našalila se sa glumicom Melisom Mekarti (Melissa McCarthy) u dvominutnom klipu u svom prvom pojavljivanju otkako je prije dva mjeseca rodila kćerku Lilibet.

Video je pogled na Meganin novi život u Los Anđelesu, a na njemu je vojvotkinja u neutralnim bojama dok je preko videopoziva razgovarala sa slavnom glumicom, dok princ Heri (Harry) žonglira u pozadini.

Princ Heri u pozadini žonglirao. Printscreen

Snimak je pokrenuo Meganinu inicijativu 40x40 u kojoj vojvotkinja traži od pripadnika holivduske A-liste, uključujući Adel (Adele) i Stelu Mekartni (Stella McCartney), da doniraju svoje vrijeme.

Video, za koji se vjeruje da je snimljen u Meganinoj vili u Los Anđelesu, prikazuje bivšu glumicu kako se šali sa zvijezdom filma "Djeveruše" Melisom o tetovažama.

Megan je kazala da je već ima istetoviranu riječ "bestie", čak se i šalila o ponovnom okupljanju "Suita".

No, vojvotkinja je također objavila ozbiljnu poruku u znak obilježavanja svog "prekretničkog" rođendana, pozivajući ljude da cijene svoje vrijeme.

Melisa Mekartni dio je Meganinog videa. Printscreen

40-godišnjakinja želi da ljudi širom svijeta "pomognu ženama da ponovo uđu u radnu snagu".

Kako je kazala, s obzirom na to da je napunila 40 godina, želi da zamoli svojih 40 prijatelja da posvete 40 minuta ženama koje žele da ponovo uđu u radnu snagu.

- Više od 2 miliona žena samo u SAD, i desetine miliona širom svijeta, izgubile su posao zbog Covida - pojasnila je Megan Markl.

Melisa Mekarti odmah je pristala.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.