DRASTIČNA PROMJENA

Nekad je imala 125 kilograma: Melisa Mekarti iznenadila pojavom na crvenom tepihu

Vidno mršavija glumica pojavila se u društvu supruga Bena Falkonea

Melisa Mekarti. AP

D. R.

28.2.2024

Glumica Melisa Mekarti (Melissa McCarthy) pojavila se na dodjeli nagrada "Producers Guild" u Hollywoodu, a na crvenom tepihu iznenadila je drastičnom promjenom.

Vidno mršavija glumica pojavila se u društvu supruga Bena Falkonea (Falcone), a nosila je ljubičastu haljinu s pojasom koji joj je dodatno istaknuo struk. Otkrila je da je izgubila 35 kilograma, no nije objasnila koju metodu je koristila. 

53-godišnja Mekarti u ranijim je intervjuima otvoreno govorila o svojoj borbi s kilogramima. Jedno je vrijeme imala 125 kilograma, a priznala je da je nosila sve moguće konfekcijske veličine. Dodala je i da je u 30-im prihvatila sebe i da joj je muž, s kojim je u braku 19 godina, pomogao da se osjeća ugodno u svojoj koži. 

- Rekla sam sebi: 'Prestani se brinuti o tome.' I to je možda najbolja stvar koju sam ikad napravila - izjavila je i dodala kako je svjesna da će njezina kilaža u budućnosti sigurno varirati.

- Ipak, to ne bi trebala biti najzanimljivija stvar kod mene. Mora postojati nešto više. Ima mnogo intrigantnijih stvari o ženama od njihove stražnjice ili njihovog ovoga ili onoga - zaključila je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.