NEOM SITI

Elanan: Vizionarska oaza kao definicija luksuza

Ovaj raj također uključuje velike trgovine, privatne restorane, baštu za sunčanje, pa čak i opservacioni toranj

Najnovije wellness utočište. NEOM

Dž. R.

5.3.2024

Neom, dragulj inovacije Saudijske Arabije, upravo je otkrio Elanan, vizionarski wellness lokalitet koji definiše luksuz.

Futurističko uživanje

Sa posebno dizajniranim sobama, beskrajnim infiniti bazenima, wellness centrom i visokim opservacionim tornjem, Elanan je vrhunac futurističkog uživanja. Neom siti je dočekao još jedno rajsko utočište, Elanan, koje kombinuje luksuz, blagostanje i inovaciju.

Okružen očaravajućom prirodom, najnoviji dodatak Neomu na obali besprijekornog zaliva Akaba zauzima posebno mjesto u nizu šarmantnih projekata zahvaljujući svojoj bujnoj oazi i drevnim prirodnim izvorima.

Savremena estetika

Elanan ima 80 ekskluzivnih soba i apartmana, okruženih upečatljivim skulpturama koje se stapaju sa okolinom bez izdvajanja zbog svog savremenog estetskog izraza. 

Ovaj raj također uključuje velike trgovine, privatne restorane, baštu za sunčanje, pa čak i opservacioni toranj. Resort prirode koristi tehnologiju samo kada je reč o wellnessu i promovisanju opuštanja.

- Gosti mogu istraživati velike trgovine, uživati u specijalnim obrocima u privatnosti, opustiti se u bašti za sunčanje ili uživati u spektakularnim pogledima sa vrha opservacionog tornja. Od trenutka dolaska posjetioci započinju wellness putovanje unutar umirujućeg zagrljaja prirode - rekao je portparol kompanije.

Skriveno utočište

DiscoverNeom je podijelio post na Instagramu koji glasi: "Dizajniran sa wellnessom u srcu, Elanan nudi jedinstveni resort prirode koji obuhvata sva čula. Ovo skriveno wellness utočište smješteno je na obali besprijekornog zaliva Akaba, gdje se planine susreću sa morem."

Objava je dobro primljena, a neki pratioci su projekat uporedili sa pravim Metaverzumom. Neki su opisali Elanan kao očaravajući, ali iskustvo koje mogu priuštiti samo ultra-elitni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.