SKANDAL NAD SKANDALIMA

Otkud brico s Ramom Isakom u pratnji: Valja se od smijeha usred Memorijalnog centra Potočari

Berber Tepić je u posjetu Potočarima u koju su došli s policijskom pratnjom bio u svojstvu "jarana" porodice Isak

Umire od smijeha u Potočarima. Tik Tok

D. H.

27.4.2024

Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda Zenica i sin ministra unutrašnjih poslova FBiH, objavio je jutros "video uredak" o posjeti Srebrenici, te nani Fati Orlović.

Vidi se i da su na ovo putovanje išli i s pet službenih automobila.

Na snimku Rusmira vidimo u pratnji oca Rame, potpredsjednika RS Ćamila Durakovića, ali i četvrtog, manje poznatog lica za koji je uočljivo kako se na snimku tokom posjete Potočarima sve vrijeme smije.

Riječ je Irfanu Tepiću, majstoru za šišanje, uređivanje i brijanje muške brade. Na otvaranju berberske radnje na Ilidži 7. marta ove godine Tepiću su, između ostalih došli Ramo, Arnel i Rusmir Isak, a Arnel se tom prilikom pohvalio i slikom s Tepićem.

Naravno, ne treba spominjati da je apsolutno skandalozno i nedopustivo da Isaci u svoje službene posjete sa sobom vode jarane i izvrču ruglu državu i njene institucije te posebno da se na ovakav način tretira posjeta simbolu najvećeg bošnjačkog stradanja u posljednjem ratu.

Tepić s Rusmirom Isakom. Facebook

No, u slučaju Isaka normalno ponašanje jedino je ono koje nije normalno, pa nas čak ni ovakvi ne trebaju previše iznenaditi.

Ali, svakako bismo trebali svi skupa plakati nad činjenicom u šta nam se pretvorila ova jadna država.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.