KUĆE POZNATIH

Sada možete biti komšija Tejlor Svift za ''samo'' 3 miliona dolara

Prema listingu, ima i kancelariju koja bi se mogla pretvoriti u treću spavaću sobu

Penthaus Tejlor Svift. LuxLife

M. Z.

27.4.2023

Elegantan dvospratni penthaus u kuli Midtown koju Tejlor Svift (Taylor Swift) naziva svojim domom upravo je izašao na tržište za 2,9 miliona dolara, a vi biste mogli biti novi komšija pop zvijezde.

300 kvadrata

Stan od 300 kvadratnih metara sastoji se od dvije spavaće sobe i tri kupatila. Prema listingu, ima i kancelariju koja bi se mogla pretvoriti u treću spavaću sobu. Otkad je stan izgrađen, 2008. godine, objekt je prošao veoma moderno renoviranje s novom rasvjetom, svježom farbom i dodatnim plakarima. U čitavom elegantnom prebivalištu nalaze se podovi od tvrdog drveta, granitne ploče i visoki prozori od poda do plafona kroz koje se pruža predivan pogled na grad. Naravno, možete uživati i u pogledu sa svog privatnog balkona.


Tejlor Svift je prvobitno kupila stan u industrijskom stilu u kompleksu od 18 spratova The Adelicia, 2009. U to vrijeme 12-struka dobitnica Gremija izdvojila je 2 miliona dolara za penthaus od 300 kvadratnih metara. Danas sam neboder ima ukupno 186 stanova i obilje pogodnosti za svoje stanare. Za početak, tu je bazen koji dolazi sa vlastitim dnevnim boravkom gdje možete gledati TV ili naručiti hranu iz kuhinje. Zgradu, također, krasi garaža na pet spratova i fitnes centar od 300 kvadratnih metara s ličnim trenerom i prostorijom za jogu.

Šest spavaćih soba

Otkako je Tejlor Svift ušla u svijet nekretnina, prikupila je popriličan portfolio. Ustvari, procjenjuje se da sva njena imovina vrijedi blizu 150 miliona. Neki od njenih najznačajnijih domova uključuju dva susjedna penthausa u Tribeci, imanje na Beverli Hilsu i vilu na obali na Roud Ajlendu. Nedavno je kupila kuću sa šest spavaćih soba u Londonu.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.