JESTE LI NA POPISU

Ovo su tri najurednija horoskopska znaka

Neki horoskopski znakovi uredniji su od drugih

Djevice prednjače. Facebook

M. Z.

24.9.2023

Iako bismo svi za sebe voljeli reći da smo uredni ljudi, znamo da to nije uvijek slučaj.

Istina je da neki ljudi stvarno ne mogu funkcionirati okruženi i najmanjim neredom, a opet, tu su i oni koji nemaju problem s činjenicom da prljavo suđe prenoći u sudoperu ili da se prašina sakuplja po ormarićima.

Astrolozi kažu da utjecaj na to koliko ćemo biti uredni ili neuredni ima i naš horoskopski znak.

U nastavku smo izdvojili tri znaka koja su, ako ćemo vjerovati zvijezdama, najurednija.

Djevica

Za djevice je riječ uredne možda i preslaba. One su opsjednute čistoćom. Vole da je sve organizirano, na svom mjestu i apsolutno čisto. U takvoj okolini najbolje funkcioniraju. Čak i ako se pojavite nenajavljeno na vratima horoskopske djevice, nećete uloviti nered u njenom domu.

Bik

Bikovi su jako angažirani oko vlastitog izgleda, a situacija nije nimalo drugačija kada je u pitanju njihov dom. Oni se jednostavno ne mogu opustiti ako je oko njih sve u neredu. Zato paze da sve uvijek izgleda lijepo i uredno. Jedan od razloga je taj što ne žele drugima dati priliku da ih ogovaraju zbog nereda.

Jarac

Jarčevi su predani i marljivi oko svega što rade, a situacija je jednaka kada je u pitanju njihov dom. Imaju snažnu želju da sve u njihovom stanu ili kući bude organizirano i na svom mjestu. Odbijaju dopustiti da bilo što pod njihovom kontrolom ostane u haosu.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.