TIKTOK

Ona nema kompleksa: "Pozdrav djevojkama u teretani koje nisu vitke"

Karen je pristalica pozitivnog razmišljanja i prihvatanja vlastitog tijela

Karen ima više od 120.000 pratilaca na TikToku. TikTok

E. Ag.

13.2.2024

Karen je tiktokerica, zaljubljenica u vježbanje i pristalica pozitivnog razmišljanja i prihvatanja vlastitog tijela. Nedavno je ohrabrila žene da nose sportske grudnjake u teretani bez obzira na svoju građu i višak kilograma. Ona je plus sajz građe i ističe kako ponosno nosi ovu vrstu brushaltera bez prekrivanja majicom ili duksericom, ističući važnost prihvatanja vlastitog tijela, piše SrećnaRepublika.

Karen ima više od 120.000 pratilaca na TikToku, gdje dijeli inspiraciju za stilizovanje krupnijih žena. Na nedavnom snimku ona je nosila sportski grudnjak i helanke dok je radila vježbe za gornji dio tijela u teretani. Uz to je imala neurednu kosu, vezanu u visoku punđu.

@callherkarenbby wear that sports bra babes!! #fitfat #plussizeathleticwear #plussizetiktok #thicktok #gymtok #girlssupportgirls #girlssupportgirls #matchingsets #fyp ♬ locked out of heaven sped up - xxtristanxo

- Pozdrav djevojkama u teretani koje nisu vitke - pisalo je u opisu snimka.

Njen post postao je veoma rado gledan, s više od 37.000 lajkova i brojnim komentarima podrške. Mnogi su pohvalili Karen za motivacionu poruku koju je poslala, ističući kako ih je inspirirala da se ohrabre i pokažu svoje tijelo u teretani.

Karen je objavila i video u kojem odgovara na negativne komentare, ističući da svi imaju pravo da nose ono što žele i da se osjećaju dobro u svojoj koži, bez obzira na to kako izgledaju.


@callherkarenbby You need these gym outfits! Every sports bra and legging was hit after hit!!! Main character energy outfits 🫶🏼 #gymoutfit #gymootd #plussizefitness #plussizegymwear #amazonfashion #amazongym #amazongymclothes #amazongymhaul #amazongymleggings ♬ Bikini Bottom - Ice Spice

Karen je primjer hrabrosti i samopouzdanja koje stavlja u centar pažnje i inspirirala mnoge žene da se osnaže i prihvate svoje tijelo onakvo kakvo jeste.

Njena poruka je jasna, važno je biti fit i zdrav, bez obzira na tjelesnu građu.

@callherkarenbby

I’m just wearing what the skinny gym girls wear in XL 🤷🏽‍♀️

♬ Kendall think youre offending me - Amelia Liana

- „Upravo sam počela da idem u teretanu i ovo me toliko motiviralo!“, „Ma, izgledaš kao bomba“, „Volio bih da ljudi shvate da svi imamo različite ciljeve tijela i da fit forma dolazi u toliko oblika i veličina“, „Volim tvoju energiju“, „Hvala što si nas motivirala“ - samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.