ONA NEMA KOMPLEKSA

Ova djevojka ima poruku za sve dame: "Celulit je totalno uredu, nosite i usko i kratko"

Ona namjerno u teretani nosi oskudnu odjeću

Prihvatite svoje tijelo. TikTok

E. Ag.

4.1.2024

Tiktokerica čiji se nalog zove Brivejd i koju na ovoj društvenoj mreži prati više od 24.000 ljudi objavljuje videe koji imaju brojne preglede. Ona je žena nešto jače građe, koja sve svoje slobodno vrijeme provodi u teretani vježbajući. Najveći broj njenih postova je usmjeren na plan treninga i vježbanja, ali s jasnom porukom da, kako god da izgledamo, treba da prihvatimo svoje tijelo u potpunosti.

Apsolutno savršene

Malo je onih dama koje ponosno za sebe mogu da kažu da su apsolutno savršene. Mnogo je više onih koje se u širokoj, crnoj garderobi skrivaju kako neko slučajno ne bi vidio njihov stomak, celulit, strije, opuštene grudi ili bilo koji drugi nedostatak. Brivejd je tako postala influneserica koja smatra da svoje tijelo treba da prihvatimo i “prigrlimo” baš takvo kakvo je, pod parolom “Ako ne volimo sebe, kako tek da očekujemo od drugih da nas zavole?”

@breezywadee Slow mo vids >>>> #fyp #foryou #rdlform ♬ original sound - Diego R

Ona namjerno u teretani nosi oskudnu odjeću. Maleni crni sportski brushalter i najkraći elastični šorc njen su najčešći izbor. Ona smatra da ne treba da krijemo bilo koje nedostatke i ponosno ističe da “ima celulit i ponosno ga nosi”.

Veliki tegovi

Video kojim je stekla veći broj simpatizera je onaj koji je naslovljen kao “Celulit je seksi”. Brivejd nosi crni sportski grudnjak i prilično kratak braon šorts, dok ima velike slušalice na glavi. Ova djevojka pritom diže velike tegove, piše SrećnaRepublika.

- Dnevni podsjetnik: nosite prokleti šorc - piše na snimku, a o njoj je pisao i Sun.

@breezywadee cellulite is sexy btw #fyp #foryou #gym ♬ suono originale - 𝙎𝙉𝙀𝘼𝙆𝙔𝙃𝙀𝙍𝙊𝟵𝟯

Video je pregledan više od 52.000 puta i dobio je na hiljade sviđanja, kao i više stotina komentara.

- „Imam identično tijelo kao tvoje, oduvijek sam se plašila da obučem bilo šta usko ili kratko, ali danas sam iz svog ormara sve to izbacila zahvaljujući tebi“, „Jutros sam kupila svoj prvi šorc i “prokleto” ću ga nositi, draga“, „Imam jače noge poput tebe, nikada njima nisam bila zadovoljna, sve dok nisam počela tebe da pratim, hvala ti na svemu“, „Da, imam celulit i volim ga, zahvaljujući tebi, carice“ – neki su od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.