SAVJET TIKTOKERICE

Kako da mirišete cijeli dan, čak i kad se oznojite

Snimak je pregledan 4, 4 miliona puta

Marisini savjeti su izazvali veliko interesovanje na društvenim mrežama. TikTok

E. Ag.

2.1.2024

Na društvenim mrežama moguće je naći savjete za sve i svašta. Između ostalog, tiktokerica po imenu Marisa podijelila je savjet kako da mirišete cijeli dan, čak i kad se oznojite. Njeni savjeti su postali viralni, a snimak postavljen na TikToku pregledan je 4, 4 miliona puta.

Iste mirisne note

Kako je u snimku objasnila, ključ je korištenju proizvoda s istim mirisnim notama koje ćete nanositi slojevito. To praktično znači da vaš gel za tuširanje, ulje, losion za tijelo, dezodorans i parfem moraju da imaju istu mirisnu notu. Ako volite mošus, uvijek birajte proizvode s tom notom ili citrusne mirise ako ste ljubitelji slatkastih voćnih parfema.

Za ovu rutinu su vam potrebne bukvalno dvije minute, a omogućava vam da mirišete cijelog dana. Prema njenim riječima, nakon tuširanja, dok je koža još vlažna, treba nanijeti ulje ili losion za tijelo. Nakon toga se nanosi dezodorans sa istim mirisnim notama, a kao posljednji korak tu je vaš omiljeni parfem.

@ris.writes You will smell DIVINE ALL DAY!! Yes even if you sweat!! #perfumetiktok #howtosmellgood #smellgoodallday #smellgoodalldayshower #vanillaperfume #howtosmelllikevanilla #vanillascents ♬ original sound - marisa

Marisa preporučuje upotrebu parfemskog ulja samo na mjestima gdje se nanosi parfem, kao što su zglobovi na rukama i bočni dijelovi vrata.

Brojni komentari

Marisini savjeti su izazvali veliko interesovanje na društvenim mrežama.

- „Mrzim osjećaj ulja, ali volim da mirišem dobro. A vanila mi je omiljena... hmm, možda bih trebalo da probam ovo“, „Ja uvijek zaglavim s prvim korakom zato što negdje uvijek žurim i nemam vremena da utapkavam sredstvo u mokru kožu, pa čekam da se osuši i tako redom“, „Treba mi ulje za tijelo sa mirisom karamele ili losion za tijelo. To mi je omiljeni miris ali nema proizvoda koji meni odgovaraju“ - bili su samo neki od komentara na njen post. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.