KOJE VI BIRATE

Top ljetni trendovi za manikuru: Svježe boje, kreativni dizajni i osvježavajući detalji

Kao i uvijek, važno je imati na umu da su trendovi samo smjernice, a vaša individualnost i kreativnost su ključni

Top ljetni trendovi za manikuru. Facebook

12.7.2023

Ljetna manikura je uvijek prilika za eksperimentiranje s bojama, uzorcima i zanimljivim detaljima na noktima. Za 2023. godinu, trendovi za ljetnu manikuru nastavljaju se kretati prema svježim, živopisnim nijansama i kreativnim dizajnima. 

U nastavku vam donosimo nekoliko glavnih trendova za ljetnu manikuru.

Pastelne boje

Pastelne boje su veliki hit za ljetnu manikuru. Nježni tonovi poput mint zelene, breskve, lila ili svijetlo roze bit će popularni. Možete eksperimentirati s jednobojnim manikurama ili kombinirati nekoliko pastelnih boja za šareni i svjež izgled.

Ombre efekt 

Ombre efekt na noktima nastavit će biti popularan trend. Možete kombinirati različite nijanse iste boje ili čak kombinirati kontrastne boje za dramatičan efekt. Ombre može biti suptilan ili izražajan, ovisno o vašim željama.

Voćni motivi

Ljetni motivi poput voća, poput lubenica, jagoda, ananasa ili citrusa, bit će vrlo popularni. Ove svježe i vesele motive možete koristiti kao detalje na noktima ili ih čak iscrtati kao glavni fokus dizajna.

Morski motivi

Inspiracija iz morskog svijeta uvijek je popularna za ljetnu manikuru. Možete koristiti boje poput plave, tirkizne i bijele kako biste stvorili morski izgled. Osim toga, školjke, morske zvijezde, koralji ili morski motivi mogu biti sjajni detalji za ukrašavanje noktiju.

Grafika i geometrija 

Grafika i geometrijski uzorci su također popularni trendovi za ljetnu manikuru. Možete eksperimentirati s apstraktnim oblicima, crtama, tačkicama i drugim geometrijskim elementima kako biste stvorili savremen i moderan izgled.

Metalik sjaj 

Metalik nijanse kao što su zlatna, srebrna i bakrena dodaju sjaj i glamur manikuri. Možete odabrati jednu metalik boju za cijeli nokat ili koristiti metalik nijanse za detalje i naglaske.

Mat završetak

Mat završetak noktiju je elegantan i moderan izbor. Matirani nokti mogu biti jednobojni ili kombinirani s drugim trendovima poput geometrije ili pastelnih boja. Ovaj trend dodaje suptilnost i sofisticiranost vašoj manikuri.

Kao i uvijek, važno je imati na umu da su trendovi samo smjernice, a vaša individualnost i kreativnost su ključni. Slobodno eksperimentirajte, kombinirajte boje i uzorke prema vlastitom stilu i ličnom ukusu kako biste stvorili jedinstvenu ljetnu manikuru koja odražava vašu osobnost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.