KORISNO

Smršajte uz dijetu koju drži Megan Markl

Savršenu figuru bivša vojvotkinja od Saseksa održava zahvaljujući detoks napicima koje pije svakog dana

Megan Markl svakog jutra pije vanila šejk sa borovnicama. Agencije

Z. K.

27.11.2021

Samo nekoliko sastojaka potrebno je za napitke koje Megan Markl (Meghan Markle) uzima tokom dijete i detoksa! Iako se Megan Markl porodila drugi put u junu, kada je na svijet donijela malu Lilibet, njeno pojavljivanje u javnost krajem ljeta oduševio je fanove širom svijeta jer se vrlo brzo vratila u formu poslije trudnoće.

Savršenu figuru bivša vojvotkinja od Saseksa održava zahvaljujući detoks napicima koje pije svakog dana. Uz pomoć njih, Megan ima dovoljno energije, a pritom i mršavi. Svakog jutra ona pije vanila šejk sa borovnicama, u kojem je osnova proteinski prah.

U ovaj šejk Megan dodaje pola šolje borovnica, kašičicu cimeta u prahu, malo chia sjemenki, i potom prelije sa pola šolje kokosove vode i pola šolje bademovog mlijeka. Sve to treba dobro izmiksati u blenderu i popiti ujutru na prazan stomak.

Njen detoks uključuje i "zeleni sok za mršavljenje", koji se pravi od polovine jednog manga i malo soka limuna, kurkuminog praha i kokosove vode. Sve sastojke izmiksa u blenderu, i pije ih odmah.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.