ZANIMLJIVOSTI Otkrijte svoje osobine

Oblik nosa otkriva kakvi ste

Što je nos manji, manja je i težnja za vodećim položajem, smanjuju se i ambicije

Piše: Avaz.ba

Ego vam je u srazmjeri sa ovim dijelom tijela

Foto: Ilustracija


Da li ste "vlasnik" velikog nosa? To znači da imate snažnu potrebu za dominacijom i demonstracijom moći. Ego vam je u srazmjeri sa ovim dijelom tijela, kao i potreba da naređujete, a nikako da budete neko ko izvršava nečije naredbe ili želje. 

Što je nos manji, manja je i težnja za vodećim položajem, smanjuju se i ambicije, ali zato raste želja za poslovima u kojima se traže mašta i kreativnost. Takve osobe ne vole rutinu, a rado pomažu slabijim od sebe. Dug nos je pokazatelj jakog instinkta, zdravih ambicija i tendencije ka poslovnim uspjesima, a kratak nedostatka snage za takmičenje i dokazivanje, ali i postojanja generalno dobrih namjera i osjetljivosti.

Važno im je da vide da ih drugi poštuju

PRĆAST - Osobe sa ovakvim nosem je nekako teško ne voljeti, jer su slatke, simpatične, vesele i dečji drage. Svi vole da budu u njihovom društvu, zbog beskrajnog optimizma koji emitiraju.

ORLOVSKI - Nije lako biti u prisustvu ljudi sa orlovskim nosem, jer su vrlo ambiciozne i ne vole da se neko nađe na njihovom putu. Važno im je da vide da ih drugi poštuju i da ih doživljavaju kao autoritet. Drugačije ne znaju da funkcioniraju.

ŠIROK - Ako je vaš nos "pun", "mesnat", onda ste neko ko je brižan i posvećen u partnerskim odnosima, a u poslovnim brzomisleći. Ponekad planete na prvu loptu, pa djelujete agresivnije nego što stvarno jeste. 

  • Neki pokazuju vašu ambiciju

    Neki pokazuju vašu ambiciju

    Foto: Ilustracija


Nikada ne paniče

GRČKI - "Nose" ga inteligentne, samosvjesne, odmjerene i stabilne osobe, na koje drugi uvijek mogu da se oslone, jer su odgovorne i u kriznim situacijama nikada ne paniče. Klasično ravan nos je pokazatelj nadahnutih ličnosti koje osjećanja rijetko pokazuju.

EGIPATSKI - Dugačak nos sa velikim "proširenjem" na kraju otkriva radoznalu i sposobnu osobu, koja svakom problemu pristupa na nov, interesantan način. Harizmatična je, kreativna, fleksibilna i avangardna.

RIMSKI - Za osobe sa širim nosem koji na kraju ima kvrgu se kaže da su izuzetno ambiciozne, sposobne i racionalne. Posjeduju osobine i vještine vođe. Nikada ne srljaju, već uvijek dobro razmisle prije nego što donesu konačnu odluku.

Više o temi

SAVJETI
Budite se odmorni

Više o:

Nos Osobina Ambicije
NA VRH

Komentari