LJEPOTA U Muzeju Mimara održano ekskluzivno predstavljanje najnovijih inovativnih dermalnih filera

Saznajte tajnu punih i privlačnih usana prirodnog izgleda

Riječ je o dvama proizvodima "Shape & Contour" iz "Merz Aestheticsa"

Avaz.ba
15.04.2019 16:53

U petak je u Muzeju Mimara održano ekskluzivno predstavljanje najnovijih inovativnih dermalnih filera za oblikovanje usana koji klijenticama i klijentima omogućuju punije usne i veći volumen, ali uz prirodan izgled koji je svjež, umjeren i privlačan.

Riječ je o dvama proizvodima "Shape & Contour" iz "Merz Aestheticsa" koji predstavljaju potpunu revoluciju na tržištu i prate svjetske trendove.

- Najnoviji trendovi u estetskoj medicini sve se više vode poznatom izrekom "manje je više". Klijentice koje nam dolaze žele izgledati svježe, njegovano i prirodno. Ista je situacija i kada govorimo o oblikovanju usana: žene žele punije usne koje su lijepe i privlačne, no ne odaju dojam bilo kakvog pretjerivanja. Za takav su efekt proizvodi "Shape & Contour" iz linije proizvoda "Belotero Lips" idealan spoj. Zahvaljujući ovim preparatima i različitoj gustoći filera, svojim klijenticama možemo osigurati usne koje su savršeno lijepe, nisu over sajz i ne otkrivaju tajnu zahvata, a većeg su volumena - istaknuo je Josip Lovrić, dr. med., specijalista opće hirurgije iz poliklinike "Bagatin".

Usne su oduvijek bile simbol ženske ljepote. Usnama izražavamo emocije, smijemo se, ljubimo i svađamo, po potrebi zavodimo, ali i svakodnevno komuniciramo s drugim ljudima. One su često prvo što ćete primijetiti na drugoj osobi i ujedno onaj dio lica koji je najizazovniji za estetske kirurge.

- Oblikovanje usana znatno je složeniji proces od bilo koje druge korekcije takvog tipa na licu. Problem je u tome što se one vrlo brzo mogu previše napuniti i time se postiže neželjen izgled, popularnog naziva "duck face". Taj efekt ne žele ni ljekari, a još manje pacijenti. Upravo zahvaljujući proizvodima "Shape & Contour" iz "Merz Aestheticsa", to se može izbjeći jer preparati imaju ograničen volumen i različitu gustoću filera, što nama ljekarima daje mogućnost veće prilagodbe. Usne sada možemo oblikovati tako da se savršeno uklope u cjelokupnu konfiguraciju lica pacijenata - istaknula je Nina Suvorov, specijalistkinja plastične, rekonstrukcijske i estetske hirurgije iz poliklinike "Estetika MedArt" u Ljubljani.

Kako izgledaju punije usne koje su istovremeno vrlo decentne i privlačne, pokazala je poznata modna fotografkinja Mare Milin na fotografijama pod nazivom "Usne, ogledalo emocija" koje su u petak prvi put i izložene u Muzeju Mimara. Njeni modeli, među prvima u našoj regiji, isprobali su nove preparate "Shape & Contour" i zadovoljno stali pred objektiv.

- Bilo mi je iznimno zadovoljstvo raditi na ovom projektu. Posebno sam se razveselila kada sam čula da će mi modeli biti žene koje nisu profesionalni modeli, različitih generacija, karaktera i zanimanja, koje zrače samopouzdanjem i zadovoljstvom. Uvijek želim da se u mom radu osjeti emocija, a na našem setu sve je prštalo od pozitivne energije, koju su ove žene prenijele na fotografiju. Usne nisu središte svakog lica, ali su vrlo važne. Često su najbolji pokazatelj nečijeg emotivnog stanja dok je ispred mog objektiva - izjavila je Mare Milin, autorica izložbe.

Svoje zadovoljstvo nisu krile ni Brita, Brigita, Iva i Sandra, koje su otvoreno govorile zašto su se odlučile na ovaj korak i kako se sada osjećaju.

- Zbog posla sam često dio modnog svijeta i moram priznati da sam se svega nagledala, no uvijek se divim ženama koje su njegovane, zadovoljne u svojem tijelu, ali im nije problem ni posegnuti za umjerenim estetskim zahvatima da bi dodatno uljepšale svoj prirodni izgled. To je bila i moja ideja, zahvaljujući proizvodima linije Belotero Lips sada imam punije usne koja su odraz moje životne filozofije – ravnoteža prije svega - izjavila je Brigita Bračko (37), komunikologinja i instruktorica joge, model u kampanji.

Brita Bobetić, menadžerica prodaje i influenserica, model u kampanji voli lijepe i pune usne.

- Ako nešto volim na ženama i muškarcima, onda su to lijepe i pune usne, nema mi ništa privlačnije od toga. Upravo iz tog razloga odlučila sam isprobati preparate "Belotero Lips" i svojim usnama dati punoću i još ljepši, a prirodan izgled. Moram priznati da sam se i sama zaljubila u svoje usne i ne mogu ih se dovoljno nagledati - izjavila je Brita Bobetić (25).

Iva Bogović (25), kozmetičarka, model u kampanji sada ima usne kakve je uvijek željela.

- Oduvijek sam željela punije usne, to je prva stvar koju primjećujem na drugima, pa sam htjela učiniti nešto po tom pitanju i za sebe. Prirodno mi je gornja usna tanja i nisam bila potpuno zadovoljna njenim izgledom. S povjerenjem sam se prepustila u ruke stručnjaka i zahvaljujući novim preparatima linije "Belotero Lips" sada imam usne kakva sam željela. Imaju veći volumen, ali nisu pretjerane, izgledaju prirodno punije - izjavila je Iva Bogović.

Sandra Bogović (47), medicinska sestra, model u kampanji i majka Ive Bogović je željela imati punije usne koje će izgledati svježe i biti umjerene za njenu konfiguraciju lica.

- Mnoge moje prijateljice korisnice su estetskih tretmana i zahvata, u našem se društvu o tome otvoreno razgovara. Smatram da je sasvim u redu popraviti nešto čime nismo zadovoljni ako za to postoji način. Želja mi je bila imati punije usne koja će izgledati svježe i umjereno za moju konfiguraciju lica. Upravo to sada i imam! Sviđa mi se što su i drugi primijetili pozitivnu promjenu, ali najzadovoljnija sam kada se nasmijem i osjećam tu neku pozitivnu energiju - izjavila je Sandra Bogović.

Komentari

NA VRH