ZDRAVLJE U KUĆI

Prof. dr. sc. Kenan Drljević, specijalista ginekologije, odgovara na pitanja čitatelja Avaza

Avaz.ba

29.10.2017

Na pitanja čitalaca „Avazovog“ portala odgovarat će prof. dr. sc. Kenan Drljević, specijalista ginekologije i porodiljstva iz ordinacije „Dr. Drljević“ iz Sarajeva.

Pitanja možete postavljati iz svih oblasti ginekologije ili iznijeti svoj zdravstveni problem i to na forumu Avaz.ba, a putem našeg foruma imat ćete brzu i direktnu komunikaciju s ljekarima koji brinu o vašem zdravlju.

Prof. dr. Drljević je respektabilni stručnjak koji je obrazovanje stjecao u BiH, ali i na renomiranim ustanovama u inozemstvu, autor je velikog broja stručnih članaka i knjiga te iza sebe ima veliku kliničku praksu.

Osim toga, ordinacija „Dr. Drljević“ nedavno ke sklopila javno-privatno partnerstvo sa J.U. Opća bolnica „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu o iznajmljivanju operacionih sala i kreveta za sve vrste ginekoloških operacija – endoskopske (laparoskopija i histeroskopija) te klasične ginekološke operacije uključujući i indicirani carski rez.

Dakle, kako biste bili u mogućnosti postavljati pitanja doktoru Drljeviću, potrebno je da se registrirate na forumu Avaz.ba, a tokom sutrašnjeg dana svi naši čitaoci će moći dobiti besplatan odgovor, savjet ili preporuku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.