ZDRAVLJE U KUĆI

Tate, jel znate vi uopće o čemu to žene sanjaju?

Iako žene današnjice vole biti potpuno samostalne

(Am.K.)

15.12.2016

Iako žene današnjice vole biti potpuno samostalne, kada dođe beba svaka rado voli znati da je partner uz nju. Pritom ne mislimo da je dovoljno poljubiti partnericu na početku i kraju dana i smatrati to divnom gestom.

Ovo je ono o čemu žene i mame stvarno sanjaju. Ovo je ono što žele od vas muškaraca. Ne parfeme i skupe kapute. Ovo. Dopustite joj da spava. Sama samcata u mekom i toplom krevetu. Ne traže žene da spavaju cijele dane i noći, dovoljno je jednom sedmično osigurati joj mir za odmor. Imat će više energije za seks i bit će manje čangrizave.

Slušajte njene priče, koliko god vam možda dosadne bile. Ženama mnogo znači vidjeti da ih neko sluša.

Pomozite joj u kući. Suđe i prljavo rublje vas neće ugristi. Preuzmite dio kućanskih poslova i očekujte da budete nagrađeni za to boljim raspoloženjem partnerice.

Pristanite na druženje i s parovima koji vam nisu pretjerano dragi. Ako vam se klinci odlično slažu, a i ženski dio parova ima mnogo toga zajedničkog, pregrizite jezik i istrpite malo.

Osigurajte partnerici malo mira. Odvedite djecu u park, usput obavite kupovinu. Ženama malo mira i tišine, osobito ako su cijeli dan s djecom, mnogo znači.

Primijetite partnericu. Nova frizura ili trenirka, sasvim je nebitno, bitno je da primijetite. 

Prestanite brojati kada ste zadnji put imali spolne odnose. Tada će i žene prestati brojati kada ste zadnji put oprali suđe!

Zavedite partnericu iznenada. Na slobodan iznenadite ženu. Djeci osigurajte dadilju, a vi uživajte u ručku i romantičnom popodnevu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.