ZDRAVLJE Bezbolno i sigurno rješenje

Kako zauvijek ukloniti hemoroide u samo dvije minute dnevno

Jedan od najrasprostranjenijih problema današnjice

Kurir.rs
27.11.2018 14:38

Hemoroidi: Problem koji nije nimalo bezazlen

Foto: Ilustracija:

Imate bolove i krvarite iz anusa? Teško vam je sjediti, ali i da obavljate svakodnevne aktivnosti?

Milioni ljudi širom svijeta odgovorili potvrdno su! Hemoroidi su jedan od najrasprostranjenijih problema današnjice, koji nije nimalo bezazlen. Ipak, podaci pokazuju da svega pet posto oboljelih traži ljekarsku pomoć, i to s razlogom! Prvo, pregled ljekara je sramotan i veoma neprijatan. Drugo, većina ljekara će preporučiti operacije koje su bolne i skupe i ne garantiraju rezultate.

Nasreću, postoji rješenje. Najnovije otkriće garantirano uklanja hemoroide – zauvijek! Pritom, ne izaziva nikakve nuspojave, alergijske reakcije i neprijatnosti. Sve što je potrebno je izdvojiti dvije minute dnevno i već kroz dvije sedmice neprijatni hemoroidi postaju prošlost.

Šta izaziva nepodnošljive bolove i oticanje u rektumu?

Hemoroidi mogu da se pojave u bilo kom periodu života. Na njihovu pojavu utječu težak fizički rad, rad na nogama, sjedelački način života, trudnoća i rađanje, loše prehrambene navike, konzumiranje alkohola, zatvor ili proliv, proširene vene i krvni ugrušci, tw nasljedni faktor. Smetnje mogu biti različite - od vrlo blagih do veomabolnih, praćenih krvavim tragovima na donjem vešu. Sve smetnje se postepeno razvijaju. 

Zato, ako vas trenutno ne muče hemoroidi ili su simptomi izrazito blagi - ne čekajte da se stanje pogorša.

Marinina bolna priča i rješenje

Marina se cijeli život borila s bolnim hemoroidima. Uvijek je sjedila pod određenim uglom jer su je hemoroidi boljeli i svrbjeli. Pazila je da nigdje ne ide bez dnevnog uloška na gaćicama jer su joj hemoroidi često krvarili. Mrzila je svoj problem, ali nije uspjevala naći lijek. Tako je, u nadi da će uskoro moći da živi normalno, isprobala sve što bi joj neko preporučio.

Osjećala se vrlo neprijatno kada bi morala duže da sjedi. Hemoroidi su joj otežavali posao, jer je većinu dana provodila za računarom. Imala je spoljašnje hemoroide koji su oticali i užasno boljeli, i unutrašnje koji su često krvarili. Bilo je dovoljno da samo podigne nešto teško, ili da malo ozebe. Sve što Marina pamti iz svoje mladosti su narodni ljekovi i preparati kojima je svakodnevno tretirala hemoroide. 

Otkako je otkrila "AsanaFresh" kremu, njeni problemi su nestali, nema krvarenja i bola i može opušteno da sjedi. Danas se Marina samo prisjeća problema sa hemoroidima. 

Dobra vijest za muškarce i žene 

Zahvaljujući revolucionarnom otkriću naučnika, hemoroidi su stvar prošlosti. Možete se slobodno kretati i sjediti bez neprijatnosti, bola, svraba, peckanja i krvarenja.

Konačno je otkrivena tajna koja će vam to omogućiti. Otkrijte moćnu, 100% prirodnu kombinaciju pomoću koje ćete se riješiti bolnog i neprijatnog problema.

Vrhunski stručnjaci su napravili popis prirodnih sastojaka koji su dokazano djelotvorni protiv hemoroida. Ova čuda prirode pomažu u borbi sa bolnim i neprijatnim hemoroidima,i u zaustavljanju krvarenja. 

Problemi sa postojećim tretmanima hemoroida

Operacije i podvezivanje hemoroida gumenom trakom su nešto na šta odmah trebate zaboraviti. Ako se pitate zašto, evo odgovora. Prilikom klasične operacije hemoroida oporavak traje i po 4-5 sedmica. Hemoroid se odstrani rezom pod opštom anestezijom. U velikom broju slučajeva hemoroid se vrati. Liječenjem THD metodom operacije se podvežu arterije koje dovode krv u hemoroidalne čvorove, i tako se otklanja sam uzrok nastanka problema sa hemoroidima. Operativni zahvat se izvodi pod lokalnom anestezijom, a oporavak traje 1-2 dana. 

Podvezivanje hemoroida gumenom trakom (Barron ligatura) je najčešći postupak za uklanjanje hemoroida od prvog do trećeg stepena. Izvodi se u ambulanti bez anestezije i čišćenja creva, a postupak traje oko jedan minut. Gumene trake ili prstenovi se postavljaju oko vrha unutrašnjeg hemoroida, čime se onemogućuje dotok krvi u hemoroid, koji će se smanjiti i na kraju otpasti.

"AsanaFresh" krema - snažna kombinacija prirodnih sastojaka

Otkako je otkriveno koji prirodni sastojci rješavaju problem sa hemoroidima, sve je više preparata na njihovoj bazi. Najvažniji je visok kvalitet i pravilan odnos sastojaka, što je moguće naći u "AsanaFresh" kremi. 

Upravo zato "AsanaFresh" krema dokazano može da ti pomogne da:

Ukloniš otoke, bol i peckanje u analnom otvoru 

- Poboljšaš protok krvi

Brzo obnoviš zidove krvnih sudova i zaustaviš krvarenje 

- Razrijediš krv 

Ojačaš zidove vena 

- Smanjiš krvne ugruške (uzrok hemoroida) 

- Pročistiš i oporaviš vene u području karlice

- Regenerišeš sluzokožu

Oglasi

NA VRH