HRVATSKA

Ukrajinac (22) osumnjičen za ubistvo sunarodnjaka u Slavonskom Brodu

Mrtvo tijelo ukrajinskog radnika pronađeno je u utorak u kući u središtu Slavonskog Broda gdje je živio s ostalim radnicima

Policija. Hina

FENA

25.4.2024

Zbog ubistva 47-godišnjeg Ukrajinca u utorak u središtu Slavonskog Broda osumnjičen je njegov 22-godišnji sunarodnjak dok su ostale tri osobe privedene nakon zločina puštene na slobodu, izvijestila je brosko-posavska policija.

Policija je u četvrtak izvijestila kako je potvrđena sumnja da je kazneno djelo počinio 22-godišnjaki ukrajinski državljanin, dok se tri osobe, također strani državljani, ne dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela te su puštene na slobodu.

Dodaju da su osumnjičenog 22-godišnjaka u srijedu oko 21 sati uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

Mrtvo tijelo ukrajinskog radnika pronađeno je u utorak u kući u središtu Slavonskog Broda gdje je živio s ostalim radnicima, a okolnosti pod kojima je preminuo još nisu poznate. Nedugo nakon dojave policija je uhitila jednog osumnjičenog, a potom još trojicu, prenosi Hina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.