NASTAVLJENA POTRAGA

Djed nestale Danke u suzama: Bugarska granica je mnogo blizu, vrti mi se po glavi da je kidnapovana

Nevjerovatno je da niko ne može da je nađe od ovoliko ljudi

Djed nestale djevojčice. Blic.rs

Blic.rs

27.3.2024

Djed nestale djevojčice Danke Ilić (2) kojoj se prije tačno 24 sata gubi svaki trag u prigradskom naselju Banjsko polje u okolici Bora, rekao je za "Blic" televiziju da mu se "po glavi vrti solucija da je dijete kidnapovano".

Nadam se da je živa

Još se nadam da je živa, ali nevjerovatno je da niko ne može da je nađe od ovoliko ljudi. Samo jedna solucija mi se vrti po glavi, da je kidnapovana. Ali ne mogu to da tvrdim. Ne mogu ništa da tvrdim. Žandarmerija, dronovi, helikopteri, cijela Srbija je bila ovde i svi su je tražili. Ljudi su bili razdaljeni jedni od drugih na metar. I niko ne može da je nađe, rekao je Milan, djed nestale Danke Ilić.

Također, rekao je da ga plaši činjenica da je bugarska granica blizu.

- Do bugarske granice može da se stigne novim putem za 45 minuta, najviše sat vremena. Nije tačno da je potrebno pet sati, kao što je neko rekao jutros na televiziji. Kladovo je već mnogo dalje, do tamo ima 150 kilometara, ali Bugarska je mnogo blizu.

Cijele noći padala kiša

U emotivnom razgovoru za "Blic" televiziju, djed je rekao da cijelu situaciju pogoršava to što je u ovom kraju cijele noći padala kiša.

- Nije mi jasno gde je. Noćas je bilo hladno i cijele noći je padala kiša, to je ono što me brine. Još nemam nikakve dodatne informacije, rečeno mi je da će mi javiti čim budu imali nešto da mi kažu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.