TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU

Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić izlazi na slobodu

Predložit će produženje pritvora za osumnjičene Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića

Tijelo još nije nađeno. Facebook

B. C. / Blic

20.5.2024

Radoslavu Dragijeviću (70), ocu Dejana Dragijevića (50) koji je osumnjčen da je zajedno sa kolegom Srđanom Jankovićem (50) ubio Danku Ilić (2) iz Bora, 29. maja ističe dvomjesečni pritvor u kome se nalazio zbog krivičnog djela pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, te će on biti pušten krajem maja, saznaje "Blic" u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Kako je za "Blic" rečeno iz Višeg javnog tužilaštva, za ovo krivično djelo ne postoji zakonska mogućnost da se produži pritvor, te se očekuje da će Radoslav Dragijević 29. maja izaći na slobodu.

Sa druge strane, iz tužilaštva nam je rečeno da će oni predložiti i produženje pritvora za glavnoosumnjičene Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića.

Podsjetimo, a Danka Ilić ubijena je 26.marta ove godine. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, obojica radnici JKP "Vodovod" Bor koji su u pritvoru.

Policijsko zadržavanje je bilo određeno i Dejanovom bratu Daliboru Dragijeviću koji je preminuo u policijskoj stanici u Boru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.