MLADIĆ PAO I UMRO

Detalji tragedije u Hrvatskoj: Posvađali se i gurali na proslavi rođendana

Njih su dvojica zajedno došli na proslavu, bili su dobri prijatelji, priča mještanin

Bili na proslavi rođendana. Printscreen

A. O.

14.5.2023

Koprivničko-križevačka policija jutros je saopćila da je uhapsila jednu osobu nakon smrti 16-godišnjaka u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom, u Hrvatskoj.

U nedjelju oko 01:23 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju liječničku pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom.

Umro nakon ljekarske pomoći

Mladić je nakon pružene ljekarske pomoći naknadno umro. Policija je saopćila da je uhapšena jedna osoba te se provodi kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja.

Kako saznaje ePodravina, u vinskom podrumu, prostoru koji se iznajmljuje u sklopu kafića Joker, slavio se rođendan 18-godišnjakinje.

Posvađali se

Na proslavi je bilo više desetaka mladih osoba, među kojima i dvojica prijatelja koji su se u jednom momentu posvađala te je ispred prostora, na dječjem igralištu kod tobogana došlo do njihovog naguravanja. Jedan je mladić, stariji godinu dana, udario drugog i ovaj se nakon 10, 15 sekundi srušio i više se nije probudio. Sve se dogodilo iza ponoći, oko 1 sat.

- U jednom trenutku 16-godišnjak je pao i ostao bez zraka. Počeo se gušiti i svi su ostali šokirani kad su vidjeli da mu nikako ne mogu pomoći. Za oko pola sata stigla je i hitna koja je dolazila iz Križevaca, ali mladiću nije bilo spasa.

Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i obitelj nesretno preminulog mladića. To je očito bio prst sudbine da se fešta pretvorila u tragediju kakvu naš kraj ne pamti - kažu potreseni mještani Kostanjevca Riječkog.

Renimirali ga pola sata

Uposlenici hitne pomoći mladića su reanimirali pola sata, ali nije mu bilo spasa i preminuo je u kolima hitne pomoći. Neslužbeno se saznaje da je mladić (17) koji je udario prijatelja od šoka pobjegao s mjesta događaja, ali ubrzo se vratio. Uhapšeni mladić je iz mjesta Pofuk.


- Njih su dvojica zajedno došli na proslavu, bili su dobri prijatelji, popili su kafu u kafiću i otišli slaviti. Ovo je velika tragedija, ne možemo vjerovati, svi smo u šoku - priča mještanin. Mladić koji je preminuo je iz Sudovca, malog mjesta do Kostanjevca Riječkog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.