OŠTRE REAKCIJE

Bh. reditelj Dino Mustafić: Ovo je klerofašistički entitet, mrak u dvorištu Evrope

Jasno je kao dan čemu vodi Dodikova politika, napisao je Mustafić

Dino Mustafić. Avaz

Piše: Z. K.

9.1.2022

Na snimak pripadnika Specijalne jedinice MUP-a RS, koji su danas defilirajući na proslavi neustavnog dana RS, pjevali pjesmu "Srba ima kao lista, nema više komunista. Za krst, za krst Nemanjića, za slavu, za slavu Obilića", reagirao je ugledni bh. reditelj Dino Mustafić. 

- Jasno je kao dan čemu vodi Dodikova politika. Cijeli prizor je zastrašujući od pjesme do defilea, poruka i namjere. Ovo je klerofašistički entitet, mrak u dvorištu Evrope koji traje tri decenije uz mentorstvo države Srbije - komentirao je na svom Twitter nalogu Mustafić. 


Reakcija Dine Mustafića na Twitteru. Screenshot

Policajci su pjevali:

“Srba ima kao lista, nema više komunista. Za krst, za krst Nemanjića, za slavu, za slavu Obilića”, pjevali su danas pripadnici SAJ-a MUP-a RS-a tokom defilea na obilježavanju neustavnog dana RS-a. Za slavu, za slavu Obilića. Za krst, za krst Nemanjića. Za slavu, za slavu Obilića. Banjo Luko, naša diko...Srba ima kao lista, nema više komunista. Za krst, za krst Nemanjića. Za slavu, za slavu Obilića. Stasala je naša dika, nova Srpska Republika...Za krst, za krst...". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.