NJEGA KOŽE

Proljeće je savršeno razdoblje da se pokrenete

Promjene ne dolaze preko noći, a dobri rezultati se ne postižu u zadnji čas

Pripremite tijelo za ljeto. Ilustracija

Z. K.

24.3.2022

Do mladolikog, atraktivnijeg i zdravijeg izgleda može se doći dosljednošću i upornošću bez odlaska pod nož. Pravo je vrijeme za započeti s pripremom tijela za ljeto. I ne, nije prerano jer promjene ne dolaze preko noći, a dobri rezultati se ne postižu u zadnji čas.


Ujednačen ton

Stoga se postavlja pitanje kako izgledati ljepše, zategnutije, imati blistaviju kožu, mršaviji izgled i u konačnici zdravije i pokretnije tijelo. Pravilna njega kože iznimno je važna u današnje doba, a njegovanje mladolikog izgleda mora zadržati osobnost i prirodan izgled.

Hemijski pilinzi - Proljeće je savršeno razdoblje da uvedete hemijske pilinge u rutinu njege kože. Primjenom pilinga potiče se uklanjanje gornjih slojeva kože djelujući na različite slojeve kožnog tkiva. Hemijski pilinzi ujednačavaju ton kože i ispravljaju nepravilnosti te obnavljaju prirodni sjaj kože.

Dermapen - Postao je jedan od najpopularnijih anti-age tretmana, a rezultati su vidljivi već nekoliko dana nakon završetka tretmana. Osim što će vam smanjiti bore i zategnuti kožu, potaknut će i prirodnu proizvodnju kolagena u vašoj koži.


Zdrav izgled

Elektroporacija - TO je neinvazivni oblik mezoterapije, a izvodi se pomoću elektroimpulsa koji ciljano povećavaju propusnost tkiva. Na taj način dovodimo koktele aktivnih sastojaka do tačno određenih mjesta, a koža dobiva zdrav i pomlađen izgled.

PRP - Plazma bogata trombocitima oblik je terapije koji koristi vašu krvnu plazmu pri obnovi kože. Ovaj prirodni tretman upotrebljava matične stanice iz vaše krvi te se unosi pod kožu pomoću igle ili elektroporacije. Matične stanice potiču razvoj kolagena i krvnih žila te tako prirodnim putem regeneriraju Vašu kožu i daju joj mladolik izgled i sjaj.


Prirodan izgled

Želite poboljšati elastičnost kože? Isprobajte hydroboostere! Ovaj tretman koristi ubrizgavanje hijaluronske kiseline pod kožu, a kao rezultat imate zaglađenu kožu prirodnog izgleda s manje vidljivim borama.

Za najbolje rezultate stručnjaci predlažu ponavljati ovaj tretman u intervalima, kako bi koža uvijek imala potpunu svježinu i hidrataciju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.