IDEJE

Šta pokloniti ljepšoj polovini za Osmi mart

Nijedna dama ne ostaje ravnodušna na poklon kojim joj pokazujete ljubav i poštovanje

Ženi koju volite i poštujete poklonite nešto lično. Ilustracija

Z. K.

8.3.2021

Međunarodni dan žena se svake godine obilježava uz “poplavu” cvijeća i slatkiša na ulicama, ali i u prodavnicama. Mnogi ovaj praznik smatraju prevaziđenim, a poklon za 8. mart doživljavaju kao način da se skrene pažnja s važnih problema s kojima se žene svakodnevno susreću. Ipak, nijedna dama ne ostaje ravnodušna na poklon kojim joj pokazujete ljubav i poštovanje. Pročitajte ideje za poklone za Osmi mart.

Praktične stvari

Mnoge žene, baš kao i muškarci, vole praktične stvari koje će im olakšati svakodnevni život. Ipak, kad je u pitanju poklon za 8. mart zaboravite na kućne aparate, šerpe i lonce. Za Osmi mart ženi koju volite i poštujete poklonite nešto lično, što će je učiniti sretnijom, zadovoljnijom, ljepšom i samouvjerenijom.

Kozmetika – To je uvijek dobar izbor poklona za dame. Ukoliko ne poznajete dovoljno dobro dnevnu rutinu njege žene koju darujete, izaberite proizvode koji su pogodni za svaki tip kože.

Šminka - Ako biste pitali žene šta žele, šminka bi sigurno bila među prvim odgovorima. Ruževi i olovke za usne, maskare i sjenke za oči su samo djelić make-up asortimana koji svaka žena, koja voli da se šminka, želi da ima u svom kutku za uljepšavanje. Ukoliko niste sigurni da ćete pogoditi ukus dame kojoj poklanjate šminku, naš prijedlog je da izaberete paletu sjenki za oči neutralnih boja, koje mogu lako da se kombiniraju za dnevne i večernje izlaske.

Torba kozmetička

Svaka žena koja vodi računa o svom zdravlju i izgledu ima preparate i pribor za njegu i uljepšavanje. Mnoge žene imaju toliko ovih proizvoda, da nemaju gdje da ih odlože. U tom slučaju, idealan poklon za njih bi bio make-up kofer u koji će stati sva šminka, kozmetika i pribor za rad. Ovakav poklon rješava vječitu žensku dilemu pred putovanje šta ponijeti sa sobom.

Nove make-up četkice

Pribor za šminkanje - Smatrate da je šminka isuviše običan poklon? Plašite se da se vaš izbor boja make-up proizvoda neće dopasti ženi kojoj poklanjate? Postoji još bolja opcija za kreativan poklon.

Svakom ko se šminka uvijek su potrebne nove make-up četkice, bez obzira na to koliko ih već ima. Setovi četkica za šminkanje su odličan poklon za sve prilike i povode, a kao poklon za Osmi mart će sigurno izazvati oduševljenje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.