NOVI SINGL

Vratio se Mika i predstavio "Motiv"

Publici poznat po hit pjesmi „Vrati se“

Mika. AL Music

L. K. P.

25.4.2024

Mirsad Muminović Mika, pjevač široj publici poznat po hit pjesmi „Vrati se“ ili "Mali ben" objavio je svoj novi single „Motiv“ sa kojom se predstavio na festivalu „Beogradsko proleće“ i sa kojim najavljuje i svoj novi album na kojem vrijedno radi.

Muziku je pisao Amil Lojo, dok je tekst radio Armin Šaković. Za produkciju i aranžman je bio zadužen Mahir Sarihodžić, dok je video spot radio Goran Kovačević.


- Konačno sam našao i vremena i prostora za svoju najveću ljubav, a to je muziku. Pjesma „Motiv“ je uvod u nešto što već dugo spremam sa mojim saradnicima. Iskreno, jako sam se poželio druženja sa publikom i jedva čekam da svu svoju energiju koja se nakupila u meni svih ovih godina podijelim sa njima, izjavio je Mika koji je ostao upamćen po sjajnin nastupima i pjesmama.

- Drago mi je da se moj brat, drug i nadasve veliki muzičar i pjevač Mika vraća na scenu jer je ostao dužan da nam ponudi još od svoga talenta, izjavio je naš poznati kompozitor i tekstopisac Armin Šaković koji je izmađu ostalog i napisao stihove za Mikin veliki hit "Vrati se".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.