NIJE BIRALA RIJEČI

Brutalna objava Jelene Karleuše nakon što je Dragana potvrdila da se razvodi

Pop diva nikada nije marila šta će reći ljudi, već šta u sebi osjeća

Karleuša pružila podršku Mirković. Instagram

M. Z.

27.3.2024

Pop zvijezda Jelena Karleuša se nikada nije libila da iznese svoj stav na bilo koju bitnu ili manje bitnu temu u društvu.

Jelena je oduvijek bila zaštitnički nastrojena prema ženama, te se oduvijek trudila da svojim glasom, koji ima veliki odjek u javnosti, pruži podršku ljepšem spolu iz bilo kog razloga.

Potkačila Tonija

Ona je sada na svom Instagram storiju podijelila fotografije sa pitanjima za jači spol, te ističući svoje mišljenje o cijeloj situaciji. Nije slučajno što je ovakvu objavu napisala sada, kada je njena bliska prijateljica Dragana Mirković saopćila da se razvodi od Tonija Bijelića.

Telegraf.rs objavio je i ekskluzivno saznanje da Toni uveliko živi s drugom ženom, znatno mlađom od njega, a iako ga nije imenovala, vrlo je jasno da je Jelena u svojoj objavi potkačila i Tonija.

- Imam neopisivu potrebu da u ime svih žena koje poznajem postavim jedno pitanje. Ono glasi: Muškarci, koji je bre vama ku**c? - upitala je Jelena, te objasnila kako ona vidi u posljednje vrijeme muško-ženske odnose.


Dio objave Jelene Karleuše. Instagram

- Nisam razgovarala sa nekom ženom u posljednje vreme, a da je bila srećna. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je bre vama muškarci ku**c? Samo znate da gledate svoju gu*icu, da pravite s*anja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vrijeđate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, pu*e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prljave čarape. Pa pitam: Koji vam je bre više ku**c? - napisala je Karleuša, pa nastavila:

Istresanje frustracija

- Kada žena hoće malo pažnje onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku*va, kad se ne sređuje onda je svaka druga bolja, kada vam provjerava telefon onda je psiho, kada plače ne znate da porazgovarate nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite je*eni poklon onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba a je srećna što vas ima, takve Apolone?! Vi više ni ne je**te kako treba, tačnije pretvorili ste se u neke lažne je**če jer samo pričate bajke i prijetite, a realnost je poražavajuća. Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci. I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje. Gej muškarci vašim ženama glume i muževe i momke i prijatelje i rame za plakanje i nosače i vozače jer ste vi strejt potpuno zaboravili ulogu. A to sigurno nije da umesti žene vidite njen celulit ili si*e, već osobu koja već jeste ili će biti majka vaše djece. I posle se pitate zašto vlada bela kuga? Zato što od vas "sposobnih do moga" biznismena i je**ča ostade samo mit o nekadašnjem muškarcu.

- I najbolji savjet koji mogu da dam ženama kad je riječ o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, koji se precjenjuju, otimaju i kurobecaju, glume je*ače i ludilo? PUSTITE GA DA IDE. O, da. Pustite ga da us*re život nekoj drugoj - poručila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.