POSLANIK U NSRS

Nebojša Vukanović nakon svadbe: Hvala Zorani što ima strpljenja, treba istrpiti moj temperament

Vukanović je istaklo da je sve proteklo kako treba, sa dobrom mjerom i ukusom

Vukanović sa suprugom Zoranom. nebojsavukanovic.info

E. Ć.

25.9.2023

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini RS i lider pokreta Za pravdu i red oglasio se na blogu nakon što se oženio.

Vukanović je istaklo da je sve proteklo kako treba, sa dobrom mjerom i ukusom.

- Najveći dio dobre organizacije pao je svakako na suprugu jer mi muškarci najčešće ne obraćamo previše pažnje na detalje i dekoracije. 

Prvo veliko hvala Zorani, što je odlučila da me prati, ima strpljenja i razumijevanja, jer treba se uklopiti u dinamičan ritam te istrpiti moj temperament i tempo - napisao je Vukanović.

Vukanović sa prijateljima i rodbinom. nebojsavukanovic.info

Zahvalio se rodbini i prijateljima koji su prisustovali vjenčanju, a došli su iz svih krajeva, od Beograda i Novog sada do krajnjeg sjevera Evrope, te dalekih Dohe i Katara.

Zahvalio se i kolegama poslanicima iz opozicionih skupštinskih klupa i stranaka, saborcima s Liste za pravdu i red, kao i Đorđu Đorđiću, kolegi iz Narodne skupštine Srbije.

- Velika zahvalnost što su našli vremena starim prijateljima iz gimnazije, kolegama iz studentskih dana, kao i iz medija, s kojima sam godinama radio i sarađivao, koji su ispratili vjenčanje uz razumijevanja što privatni život i porodicu držim daleko od očiju javnosti - kazao je Vukanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.