VIRALAN SNIMAK

Kejt Midlton slučajno odala svoj trik za savršeno poziranje

Princeza od Velsa, odnosno Kejt Midleton, obično izaziva divljenje svojom savršenošću gdje god da se pojavi

Kejt Midlton. Instagram / Printscreen

M. Z.

26.4.2023

Kejt Midlton (Kate Middleton) pokazala je slučajno svoj trik za savršeno poziranje na fotografijama, i to u jednom snimku koji se proširio društvenim mrežama.

Besprijekoran izgled

Princeza od Velsa, odnosno Kejt Midleton, obično izaziva divljenje svojom savršenošću gdje god da se pojavi, pa tako i na svim fotografijama na kojima pozira i mnogi se zapravo pitaju u čemu se krije njena tajna da uvijek ispadne besprijekorno.

Sada bi odgovor na to pitanje mogao dati video u kojem 41-godišnja Kejt pokazuje svoj tajni trik za savršeno poziranje na fotografijama, u kojem se vidi kako suptilno zauzima svoju pozu. 


@l0velycatherine she’s so cute lol | #princesscatherine #princesskate #katemiddleton #fyp ♬ 강아지 같아 - 브금대통령

Video se pojavio na jednom profilu na TikToku, a nastao je tokom Kejtinog druženja s danskom prestolonasljednicom Meri (Mary) i kraljicom Margret II (Margrethe) II. Susret se dogodio u palači Kristijana IX (Christiana) u Danskoj u februaru 2022. godine, a prikazuje Kejt kako se brzo i spontano namješta za fotografiranje u visokim potpeticama

Milion pregleda

Buduća kraljica pritom nije skidala osmijeh s lica i njena staloženost nije nestala niti u jednom trenutku. Video je otad skupio više od milion pregleda, a fanovi se ne prestaju čuditi nesvakidašnjem potezu i tome kako Kejt ljupko izgleda.


Jedan je rekao: "Da sam ja ovo napravila, peta bi mi zapela za tepih, pala bih na kraljicu, a ona bih pala na pod i cijeli bi svijet to vidio", "Ovo je prekrasno”, "To je novi plesni pokret", neki su od komentara njenih fanova. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.