KONFLIKT NA ESTRADI

Ana Nikolić odgovorila na prozivke Milice Pavlović: U seoske priče se ne miješam

Javnost je prodrmala afera oko pjesme ''Provereno''

Ana Nikolić. Instagram

A. Z.

15.6.2022

Ana Nikolić je odgovorila na riječi Milice Pavlović koja je u emisiji Ami G Showu osula paljbu po njoj i poručila da ne želi da se bavi više njom i tom temom javnost je prodrmala afera oko pjesme ''Provereno''.

Naime, pjesma je postala hit na albumu Milice Pavlović, a pjevačica Ana Nikolić počela je da pjesmu, za koju je ranije snimila demo, predstavlja kao svoju na nastupima, što je Milicu naljutilo, poručila je da je treba da bude stid, a Nikolić joj je odmah odgovorila.

 - Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze 1 odsto, zapravo ja sam ovim imam 0 odsto veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog. Kada su tri dana prije zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pjesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne miješam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim - poručila je pjevačica za srbijanske medije.

Podsetimo, Pavlović se u emisiji javno obratila koleginici.

- Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere! Prije sedmicu dana sam poštovala lik i djelo Ane Nikolić, voljela njene pjesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe da budem zvijezda. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na YouTube kanalu kao i zvanična pjesma Ane Nikolić. Počinje nastup ''Da krenemo sa mojom novom pjesmom, fali mi druga strofa da je napišem'', to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pjesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pjesmu rekla bih ''Evo ti pjesma, desilo se, nije u redu''. Apsolutno veliko ''Sram vas bilo svim mojim kolegama koji šute'', jer svi znaju koliko je teško danas doći do pjesme, odovojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad - rekla je Milica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.