DIRLJIV RAZLOG

Zbog bolesti Brusa Vilisa, njegova kćerka otkazala vjenčanje, sada se predomislila

Donijeli su zajedničku odluku da im je najvažnije da i Brus bude prisutan, ali i dovoljno zdrav da je odvede do oltara

Talula Vilis sa roditeljima. Facebook

L. K. P.

16.4.2022

Nakon dugo razmišljanja, jedna od tri kćerke Brusa Vilisa (Bruce Willis) i Demi Mur (Demi Moore), Talula Vilis (Tallulah), odlučila je ipak ozakoniti svoju dugogodišnju vezu i to dok je njen otac, poznati holivudski glumac, još uvijek priseban.

Krajem marta porodica Brusa Vilisa potvrdila je ono o čemu se mjesecima već šuškalo, 67-godišnjem holivudskom glumcu dijagnosticirana je afazija, zbog čega je morao otići u glumačku mirovinu. Afazija je stečeni gubitak ili poremećaj govora, govornog izražavanja ili razumijevanja i uzrokovana je oštećenjem mozga, odnosno centrom za govor. Stručnjaci kažu kako se najčešće dijagnosticira kod odraslih koji su doživjeli moždani udar, no može biti i posljedica tumora mozga, infekcije, ozljede glave ili različitih oblika demencija.

Da je glumac itekako bio svjestan da dijagnoza nije dobra, potvrdilo se naknadno, kada je otkriveno kako je svoju imovinu rasprodao, snimio velik broj filmova, ali i preselio sa suprugom i dvije mlađe kćeri u Kaliforniju, kako bi bio blizu i svojih triju kćeri iz braka s Demi Mur.


A upravo jedna od kćeri, Talula, zbog oca je namjeravala promijeniti planove, a sada je donijela i konačnu odluku, ubrzat će organizaciju svog vjenčanja, kojeg je namjeravala zbog Vilisove bolesti otkazati.

Kako bi mogao i on uživati po prvi put u vjenčanju jedne od kćerki, Talula je prilagodila upravo njemu svoje planove. Talula će se vjenčati sa svojim dugogodišnjim dečkom, 33-godišnjim režiserom Dilonom Basom (Dillon Buss), a vjenčanje će se održati ranije nego što je planirano i to sve kako bi Brus Vilis bio aktivan na njenom vjenčanju.

Razlog zbog kojeg je Talula ubrzala pripreme, a nije odgodila vjenčanje, nikoga nije ostavio ravnodušnim, a sve je otkrio dobro upućeni izvor:

"Donijeli su zajedničku odluku da im je najvažnije da i Brus bude prisutan, ali i dovoljno zdrav da je odvede do oltara."

To je važno i za glumca, koji želi provesti čim više kvalitetnog vremena s obitelji prije negoli simptomi afazije postanu teži i uđu u novu fazu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.