ESTRADA

Darko Lazić prinuđen ići kod psihijatra: Evo kroz šta prolazi

Iako je mislio da će to vremenom prebroditi, njemu je sve gore pa je morao potražiti pomoć

Darko Lazić potražio pomoć stručnjaka. Arhiv

Kurir.rs

9.6.2019

Darko Lazić prinuđen je liječiti se kod psihijatra jer se ne može osloboditi loših misli od teške saobraćajne nesreće koju je doživio u oktobru prošle godine, prenosi "Kurir".

Iako je mislio da će to vremenom prebroditi, njemu je sve gore pa je morao potražiti pomoć. 

- Po savjetu svojih najbližih, Darko je odlučio krenuti na psihoterapiju da bi savladao probleme s kojima se suočava. Njemu se dešava da u toku dana često mijenja raspoloženje, napet je, nervozan, ljut. I noću ima košmare, sanja nesreću, slupan automobil, bolnicu. Shvatio je da mora reagirati - otkrio je izvor.

Pjevač je započeo proces kod jednog poznatog psihijatra. 

- Lazić je popričao sa stručnim licem i već poslije prvog susreta njemu je bilo bolje. Razgovor mu je veoma pomogao. Dobio je još veću volju za životom, koja mu je sad i više nego potrebna, budući da se njegova zaručnica Marina Gagić treba poroditi za nepunih mjesec - kazao je pjevačev prijatelj.

Darko se prošle sedmice vratio na scenu s novom pjesmom "Majko" i za sedmicu-dvije će početi raditi punom parom, baš kao prije udesa.

Zbog posla je pjevač otkazao svakodnevne fizikalne terapije i sveo ih na minimum.

- Darku je prioritet vratiti se na scenu, zaraditi novac za porodicu i riješiti neke stare dugove. Zbog toga se s ljekarima dogovorio da će vikendom raditi, a da će ponedjeljak, utorak i srijedu ostaviti slobodne za terapije - kazao je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.