HIT

Severina će u petak na Jahorini premijerno uživo otpjevati „Tutorial“

A. Sa.

26.6.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+7

Trodnevnim Festivalom 365 svečano će biti otvorena aktuelna ljetna sezona na Jahorini.

Svi posjetioci, osim nastupa najpoznatijih zvijezda regiona, Severine, Petra Graše, ''Lexington benda'', kao i mnogih drugih, imat će priliku da učestvuju i u brojnim zabavnim i sportskim manifestacijama.

Nakon najuspješnije zimske sezone ikada na Jahorini, veliki je izazov i ljetnu sezonu učiniti podjednako atraktivnom za zaljubljenike u ljetni planinski turizam. Organizatori su uvjereni da će Festivalom 365 prevazići očekivanja regionalnog tržišta.

Ne iznenađuje što najveće interesiranje publike vlada baš za nastup popularne Severine Vučković-Kojić. Za njen koncert, koji će se održati u petak, vlada nevjerovatno veliko interesiranje.

Kako su nam kazali u agenciji "Sol Azur & Buena Vista", ostalo je još vrlo malo ulaznica za njen koncert, baš kao i za one koji će se održati u subotu. A, u subotu nakon Severine, na Jahorini će publiku zabavljati Petar Grašo i ''Lexington bend“. Ulaznice se mogu kupiti u agenciji "Sol Azur & Buena Vista" ili na kupikartu.ba.

Organizatori su itekako mislili na džep građana pa tako nude primamljivu ponudu, jer za dvodnevni aranžman na Jahorini treba izdvojiti samo 29 KM.

Inače, popularna Severina danas je na svojoj oficijelnoj stranici objavila novu pjesmu i spot za istu. Popularna Splićanka će ovu novu pjesmu premijerno-uživo, na radost brojne svoje publike, izvesti baš u petak na Jahorini.

Ususret nadolazećem albumu 'Halo', Severina je danas u podne predstavila još jedan novi singl koji će se na njemu naći. Riječ je o pjesmi 'Tutorial', za koju muziku i tekst potpisuje Jala Brat, nastavljajući tako uspješnu saradnju koja je započela prošlogodišnjim velikim hitom 'Otrove'. U pjesmi 'Tutorial' došlo je i do jedne nove saradnje – Severini se pridružio šestogodišnji Ljuba Stanković.

- Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njenom dijelu je "pichovao" svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivno i neubičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem 'Tutorial'.


Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.