MOONWALKERS X

Robotske role za hodanje: Veliko olakšanje za one koji su stalno u pokretu

Montiraju se na cipele i omogućuju duže, lakše i brže hodanje radnicima koji dnevno naprave puno koraka

Krećete normalno, a one vam daju ubrzanje. Shift Robotics

E. Ag.

5.1.2024

Kompanija Shift Robotics na CES 2024 sajmu predstavlja svoje nove motorizirane "poslovne" role Moonwalkers X koje nisu namijenjene trčanju, već hodanju u zatvorenom prostoru.

Svi brojevi

Za potrebe radnika koji na svom poslu naprave puno koraka u skladištima ili tvorničkim pogonima, role dolaze sa 6 kotača koji su vrlo mekani kako bi ublažavali silu udaraca, imaju mali radijus okretanja i mogu se prilagoditi na sve brojeve cipela i jednostavno se koriste.

Glavna razlika u odnosu na klasične role je u tome što za kretanje ne morate vježbati specifične pokrete kao za klizanje i rolanje, već se krećete normalnim korakom, a one vam daju ubrzanje, piše Vidi.hr.

- Zamislite lakoću radničkih cipela, ali sa snagom Moonwalkera. Naš pogon, okvir od legure magnezija i kotači koji apsorbiraju udarce, nude najuglađeniju i najučinkovitiju navigaciju skladištem ikada - rekao je Xunjie Zhang, izvršni direktor, osnivač Shift Roboticsa i izumitelj Moonwalkersa.

400 sati godišnje

Moonwalkers X dolaze s upravljačkim operativnim sistemom ShiftOS 2.0 koji je opremljen hrpom sigurnosnih značajki, od napredne kontrole proklizavanja do boljeg odziva ubrzanja i kočenja, plus otkrivanja hoda kako bi se eliminiralo naglo zaustavljanje, osiguravajući da je svaki korak siguran i gladak.

Prema kompaniji, njeni su klijenti otkrili da radnici u skladištu odgovorni za otpremu proizvoda više nego udvostruče svoju produktivnost noseći Moonwalkers X robotske role, a jedan klijent Shift Roboticsa predviđa da će njegovi zaposlenici koji nose Moonwalkers X uštedjeti gotovo 400 sati godišnje u vremenu potrebnom da hodaju od lokacije do lokacije unutar njegovih objekata tokom radnih dana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.