NAJLJEPŠI DIO

Pet tipova dekoltea i šta oni govore o vlasnici

Ovakav način isticanja prsa uobičajen je još od 11. stoljeća, a već tada je bilo važno da žena istakne jedre, lijepo oblikovane i zdrave grudi

Dekolte. Ilustracija

Avaz.ba

5.9.2020

Dekolte se smatra najženstvenijim od svih drugih oblika izreza odjeće, jer ističe grudi i vrat. Ovakav način isticanja prsa uobičajen je još od 11. stoljeća, a već tada je bilo važno da žena istakne jedre, lijepo oblikovane i zdrave grudi. Danas je grudi moguće povećati i podići bez ugradnje silikona, hirurških operacija i neudobnih push up grudnjaka. Saznajte što svaki tip dekoltea govori o njegovoj vlasnici i kako dobiti čvršće i podignute grudi te njegovan dekolte.



Push up dekolte

Dekolte. Ilustracija

Kada se pred takvom ženom nađe određen problem, ona neće sjediti skrštenih ruku. Riješit će svaku prepreku koja se nađe pred njom i zasluženo se pohvaliti time. Vlasnica ovakvog dekoltea je izravna, efikasna i zapravo jednostavna.

Duboki dekolte

Duboki dekolte. Getty Image

Iako će većina takvu ženu smatrati običnom ekshibicionisticom i željnom hvatanja pogleda, to zapravo uopće nije tačno. Dok muškarci i žene promatraju takvu ženu, ona promatra njih. Usput primjećuje više nego što oni uopće mogu razumjeti.

Sidebob dekolte

Dekolte. Ilustracija

Vlasnica ovog dekoltea nije sretna ukoliko bar dvije stvari ne radi u isto vrijeme. To je prava multi – taskerica, jer uvijek ima jedan dekolte naprijed i još bar po jedan sa svake strane.

Stisnuti dekolte

Stisnuti dekolte. Ilustracija

Ne postoji “ne može” za vlasnicu ovako istaknutog poprsja. Ova cura je pobjednica u svemu što radi: od posla do ljubavi. Ona zna da veličina i ostale “sitne” prepreke nisu bitne – potrebna je samo volja.

Skriveni dekolte

Skriveni dekolte. Ilustracija

Njegova vlasnica mora uvijek sve stvari imati pod kontrolom. S druge strane, ona jako dobro zna što radi. Za nju snaga nije u davanju, već u onome što će ponuditi naknadno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.