LUKSUZNA ALPSKA AVANTURA

Planinska kuća idealna za zimski odmor

Ima sedam spavaćih soba, koje mogu da prime do 15 gostiju

Poslastica s mnoštvom pogodnosti. Facebook

Dž. R.

8.2.2024

"Purple Ski" poznat po svojim raskošnim planinskim kućama u francuskim Alpima, najavljuje svečano otvaranje svog najnovijeg dodatka, Chalet Harmony u Meribelu.

Predivan pogled

Utočište od 625 kvadratnih metara, koje je otvoreno za rezervacije za predstojeću sezonu 2024/25, obećava da će redefinirati luksuzni smještaj u Meribelu. Smješten u centralnoj oblasti Duo du Pont u Meribelu, planinska kuća se prostire na više spratova i ima sedam spavaćih soba, koje mogu da prime do 15 gostiju.

Tu je i “Piece de resistance” penthaus apartman od 70 kvadratnih metara, koji nudi neuporedivi panoramski pogled sa svog namjenskog sprata. Goste Chalet Harmony očekuje poslastica s mnoštvom pogodnosti, uključujući kino u kući, raskošan bazen, spa centar i teretanu te impresivan vinski podrum. Svaka od sedam spavaćih soba ima vlastiti balkon, pružajući predivan pogled na planine.

Prvi sprat, koji se prostire na 200 kvadratnih metara, posvećen je opuštanju nakon skijanja, sa spa centrom s hidromasažnom kadom s pogledom na planine i prostorom za jogu pored bazena. Kinosala, opremljena vrhunskom audiovizuelnom tehnologijom, idealna je za prijatno filmsko veče.

Vinski podrum

Chalet Harmony nudi raskošan dnevni boravak, savršen za večernji šampanjac i kanapee pored kamina, dok trpezarija, gdje kuhar priprema divna jela, postavlja scenu za nezaboravno iskustvo u restoranu. Ljubitelji vina također neće biti razočarani jer mogu da istraže obiman vinski podrum s najboljim sortama vina.

Portfolio Purple Ski uključuje najbolje luksuzne ski brvnare u Meribelu, Kurševelu i Val d'Izeru. Boravak od sedam noći u Chalet Harmony počinje od 41.955 eura s punim pansionom, obećavajući gostima neuporedivu alpsku avanturu i oličenje luksuza u francuskim Alpima.

Tim osoblja

Kao i u svim objektima Purple Ski, gosti Chalet Harmony uživaju u punom timu osoblja, svakodnevnom održavanju domaćinstva, uslugama postavljanja skija i obuće u kolibi i privatnom minibusu s vozačem. Posvećena usluga konsijerža udovoljava željama svakog gosta, od organiziranja aerodromskih transfera do časova skijanja, spa tretmana i jedinstvenih iskustava.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.