POGREŠNA NARUDŽBA

Pjevačica koja je deset godina veganka slučajno pojela meso i rasplakala se: ''Poludjela sam''

Završila sam s oblačenjem, zagrizla sam hamburger i sok koji je počeo curiti iz njega nije bio kao u veganskom burgeru...

Kloi. Instagram

M. Z.

18.8.2023

Američka pjevačica Kloi Bejli (Chloe Bailey, 25) i njena sestra, glumica i pjevačica Hali Bejli (Halle) dobile su pogrešnu narudžbu u jednom hotelu. Umjesto veganskih hamburgera koje je Kloi naručila, pojele su one s mesom, a obje su veganke više od deset godina.

Bile u hotelu

- Nazvala sam da naručim veganski hamburger za sestru i sebe, kao i inače. Navedeno je da je vegansko, bez maslaca na pecivima i slično - rekla je Kloi na TikToku u videu koji je ubrzo postao viralan.

Tuširala se kada su hamburgeri stigli, a kada je otišla u sobu, njena sestra Hali je već jela.

- Jela je hamburger i pitala me: ''Jesi li sigurna da je veganski?'' Pojela je nekoliko zalogaja i rekla: ''Ovo je stvarno dobro'' - ispričala je Kloi, koja je sestri naglasila da je uzela vegansko jelo.

Ubrzo je shvatila da su donijeli pogrešnu narudžbu.

- Završila sam s oblačenjem, zagrizla sam hamburger i sok koji je počeo curiti iz njega nije bio kao u veganskom burgeru. Odmah nakon prvog zalogaja sam znala - objasnila je Kloi, koja je sa sestrom izbacila meso iz prehrane prije više od deset godina.

Kloi. Instagram

Nazvala je recepciju hotela kako bi provjerila jesu li naručili ispravni obrok. Naposljetku je saznala da je došlo do zabune i da njihovi hamburgeri nisu bili veganski. Potom je popila cijelu bocu soka.

Podrška fanova

- Odmah sam poludjela. Hali mi se smijala jer sam plakala - istaknula je pjevačica, koja je izazvala saosjećanje kolega i fanova.

''Opravdano je njeno plakanje zbog toga'', ''Ponekad je teško uočiti razliku'', ''Da u nešto uložim deset godina i neko drugi to ugrozi, bio bih bijesan'', pisali su Kloi fanovi, piše 24.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.