ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 16. maj

Bikovi danas ste bolje organizovani i lako možete pokrenuti poslovne dogovore

Šta vam donosi današnji horoskop. Platforma X

Telegraf

16.5.2024

OVAN

Odličan dan za pokretanje saradnji i komunikaciju. Druga strana će ići u detalje dogovora, ali vi uspijevate da na pravi način predstavite svoje prijedloge. Pravo je vrijeme za zajedničke planove s partnerom o nekom izlasku ili kraćem putu.

BIK

Danas ste bolje organizovani i lako možete pokrenuti poslovne dogovore. Istina je da vas obaveze pritiskaju, ali uspijevate da pronađete dovoljno vremena i za neke nove kontakte. S voljenom osobom se danas lakše može doći do dogovora.

BLIZANCI

Vrijeme je da pokrenete promjene kojima težite. Sada možete lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je dobro raspoložena i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osjećate.

RAK

U potpunosti ste okrenuti kontaktima sa saradnicima. Nemojte biti opterećeni time kako će se dogovori završiti - više je nego izvjesno da ćete biti uspješni. Danas se i odnos s voljenom osobom može popraviti, samo ako se potrudite.

LAV

Bacite se punom parom na posao. Sve ćete dogovoriti brže nego što ste mislili. S voljenom osobom ostvarujete samo površnu komunikaciju. Više će vam prijati društvo prijatelja jer se s njima osjećate potpuno opušteno.

DJEVICA

Neke će se šanse pred vama otvoriti, a vi budite spremni da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmjereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA

Čini vam se da dogovori idu sporije od očekivanja, ali nema potrebe da išta požurujete. Bolje polako, ali sigurno i stabilno. Postavite se maksimalno odgovorno. Intenzivno razmišljate o svom emotivnom životu i pokušavate da pronađete rješenje.

ŠKORPIJA

Možete ostvariti vrlo zadovoljavajuću komunikaciju s onim osobama koje su vam bitne. Početni momenat je neusklađen, ali s malo volje dolazi se do dogovora. Isto važi i za emotivni segment - lijepa riječ i gvozdena vrata otvara.

STRIJELAC

Možete uraditi više od onoga što ste očekivali, pa ne oklijevajte da ovu današnju energiju i iskoristite. Jaka komunikacija sa osobom koja vam je poslovno bitna. Emotivno - nemojte primati k srcu baš sve ono što partner kaže.

JARAC

Okolnosti vam daju mogućnost da ostvarite dogovore od kojih biste mogli solidno zaraditi. Ne razmišljajte, pokrenite se. Ovo važi i za emotivni segment - pravi je momenat za priču sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA

Uspjeli ste da neke nedoumice riješite i smatrate da nema prepreka ka vašem cilju. Ovaj dan će vam ipak pokazati da ste preuranili sa slavljem. Razmišljate kako da priđete osobi koja vam je privlačna i ostvarite jaču komunikaciju sa njom.

RIBE

Iako je težina u poslovnom segmentu i dalje prisutna, veliku nadu vam daje komunikacija sa nekim ko vam obećava da će se zauzeti za vas i pomoći vam. Što se emotivnog dijela tiče, ako ste razmišljali da li da se pokrenete prema nekome, odgovor je - da, vrijeme je.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.