BRITANSKI SVINGERI

Novopečeni bračni par: ''Već prvu bračnu noć smo imali seks utroje s jednom od djeveruša''

Volim dijeliti svog muža, kaže Kristi

Britanski vingeri. Intagram/@kateyamyx

M. Z.

10.11.2023

Nedavno je novopečeni bračni par iz Velike Britanije u epizodi TV emisije "Love Don't Judge" ispričao kako su na dan svog vjenčanja odlučili pozvati i jednu od djeveruša da im se pridruži u krevetu prve bračne noći. Emisija, koja se emitira na YouTubeu i ima gotovo 60.000 pretplatnika na sedmičnoj bazi prikazuje parove iz cijelog svijeta koji pomiču granice očekivanja društva.

Gostovali u emisiji

Kejti (Katey, 26) i njen suprug Dan (25) vjenčali su se nakon šest godina veze u Davonu u Engleskoj. U epizodi koja je emitirana prošle sedmice, par se prisjetio međusobnog razgovora o svojim seksualnim fantazijama i odluke da spavaju i s drugim ljudima.

Dan je tada prvo rekao Kejti da ju želi vidjeti s drugim muškarcem, zbog čega je ona u početku bila u šoku, no to ju je priznanje potaknulo da istraži svoju biseksualnost. Naposljetku, to im je otvorilo vrata za nova i uzbudljiva zajednička iskustva; poput onog prve bračne noći.

Bilo im zabavno

- Odveli smo jednu od mojih djeveruša u našu spavaću sobu. Popili smo piće i završili u krevetu s njom, i bilo je jako zabavno - rekla je Kejti.

- Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica pa nije bilo neugodno - dodala je.

- Učiniti to na tako poseban dan jednostavno postane nezaboravno - rekao je Dan.

Ipak, par je, tvrde, prošao dug put dok su oboje prestali osjećati ljubomoru. Prvo je Kejti mislila da će joj biti teško vidjeti svog partnera s drugom ženom, ali zapravo joj je, kaže, ta noć bila sjajno otkriće, piše Večernji.

- Malo ljubomore uvijek ima, ona čini stvari uzbudljivijima - objasnio je Dan, no porodica njegove supruge nije bila toliko otvorena prema njihovim seksualnim iskustvima.

- Moja nas je porodica jako osuđivala, nisu odobravali ono što radimo i zbog toga više ne razgovaramo - rekla je Kejti, dodavši i da njena porodica nije prisustvovala njihovom vjenčanju, a njihove je ljubavne odnose nazvala odvratnima. Ipak, par je upoznao čitavu zajednicu ljudi koji dijele slične interese, poput svingera Kristi (Kristy) i Toma, supružnika koji su im postali prijatelji i ljubavnici

Spavamo svi zajedno

- S njima imamo normalno prijateljstvo kao i sa svima drugima; iako spavamo svi zajedno - objasnio je Tom, koji se, kao i njegova supruga, s drugim parovima viđa i do četiri ili pet puta sedmično.

- Volim dijeliti svog muža - rekla je Kristi.

- Ponosna sam kada vidim da ga druga žena želi koliko i ja - zaključila je, prenosi NY Post.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.