EROGENE ZONE

Ovo ih uzbuđuje: Muškarci, žene najviše vole kada ih poljubite u ovaj dio tijela

Upravo je to magično mjesto koje će vam otvoriti mnoge puteve

Oni muškarci koji su ovo probali kažu da je ovo zaista erogena zona koja čini čuda. Lovepanky.com

E. Ag.

26.9.2023


Često se diskutuje o G-tačkama i mjestima na ženskom tijelu koje navodno uzbuđuju i dovode žene do ludila. Iako većina misli da su najbitnije tačke one koje se nalaze na spolnom organu i oko njega, pažnju ipak trebate usmjeriti ka jednom drugom dijelu tijela.

Jedna anketa ispitivala je veliki broj žena i došla do nevjerovatnog otkrića, a to je da 99 posto žena voli kada ih muškarci poljube u ključnu kost. Upravo je to magično mjesto koje će vam otvoriti mnoge puteve i koje će vam omogućiti da svojoj ljepšoj polovini pokažete svoje ljubavne sposobnosti.

Žene su rekle da su ključne kosti nevjerovatno osjetljive i da one obožavaju kada muškarci posvete pažnju ovom mjestu. Muškarci se obično fokusiraju na vrat, ali istina je da su ključne kosti veća erogena zona i da će bolje uzbuditi vašu partnericu.

Oni muškarci koji su ovo probali kažu da je ovo zaista erogena zona koja čini čuda i da se žene uvijek oduševe kada ih poljubite u ovo mjesto. Naravno, način na koji ljubite mora da bude senzualan, muževan i nježan, a ako to radite tek tako, onda ništa nećete postići. Ljubljenje ključne kosti treba da bude uključeno u vatrenu i senzualnu predigru koja će uzbuditi vašu partnericu i koja će je dovesti do ludila, prenosi B92.

Ono što treba da zapamtite jeste da čuvate poljubac ključne kosti kao keca u rukavu. Krenite sa vašom uobičajenom rutinom i predigrom i kada se ona najmanje nada, poljubite je tu i vidjet ćete da ona neće znati gdje se nalazi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.