CENTAR SVIJETA

Ovo su najarogantniji znakovi Zodijaka

Neki znakovi Zodijaka ne pitaju za cijenu uspjeha, pa i kad to znači gaziti druge oko sebe

Misle da su centar svijeta. Printscreen

M. Z.

23.2.2023

Neki znakovi Zodijaka ne pitaju za cijenu uspjeha, pa i kad to znači gaziti druge oko sebe. Misle da se svijet vrti oko njih, a ako i naprave grešku, uvjereni su da su im svi drugi krivi

Arogantni znakovi Zodijaka smatraju da se svijet vrti oko njih, ne biraju način dolaska do svog cilja i s njima nije uvijek lako funkcionirati. Donosimo popis četiri znaka iz kojih arogancija pršti.

Ovan

Pripadnici ovog znaka poznati su kao vrlo uporni ljudi, koji do svog cilja dolaze bez obzira na način. U stanju su ''gaziti preko leševa'', jer im je vlastita dobrobit u glavnom fokusu.

Bik

Bikovi žive u svom svijetu, pa im se tako nerijetko vlastiti problemi čine najgorima i najvažnijima. Zbog toga im je ponekad teško poistovjetiti se s ljudima oko sebe, pa ponekad nisu spremni na kompromis jer samo razmišljaju o svom cilju.

Lav

Lavovi pršte samopouzdanjem i žude za tim da ih svi hvale. Vjeruju da su najbolji u onome što rade i da je popis njihovih vrlina dug, pa vrlo rano postaju arogantni.

Jarac

Pripadnici ovoga znaka smatraju sebe najpametnijima i ne nedostaje im ljubavi prema sebi. Misle da su njihova razmišljanja uvijek ispravna, a ako pogriješe, za to će uvijek okriviti nekog drugog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.