PJEVAČICA

Nina Badrić otkrila koliko je kilograma izgubila: "Nije to ništa drastično"

Zahvaljujem svima koji se toliko brinu o mojoj kilaži, izjavila je Badrić

Nina Badrić. Instagram

E. Ag.

8.8.2023

Hrvatska pjevačica Nina Badrić mnogima je privukla pažnju jer se u posljednje vrijeme doima značajno mršavijom. U medijima se proširila vijest da je skinula 20-ak kilograma, ali ona je to sada demantirala za Hype TV.

- Nikad u životu nisam se udebljala niti smršavila 20 kilograma. To je ogromna kilaža. Ja jesam izgubila nešto na kilaži, ali to je neznatno, ne radi se ni o 10, a kamoli o 20 kilograma. Ono što je meni zanimljivo da se od prvog dana karijere meni secira izgled i kilogrami, ja zahvaljujem svima koji se toliko brinu o mojoj kilaži - izjavila je Nina.

Pronašla režim koji joj odgovara

Nina je zaista promijenila prehranu, a inspiraciju je pronašla u režimu Novaka Đokovića.

- Otkada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način prehrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom prehranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život - napisala je na Instagramu.


Iako joj nije bilo jednostavno naviknuti se na jelovnik bez mesa i mesnih prerađevina, već nakon nekoliko dana je shvatila da se osjeća zdravo i da ima više energije, pa je i želja za mesom nestala. Njena prehrana temelji se na povrću, koje jede u neograničenim količinama. Salate jede uz svaki obrok, a na unos voća pazi jer ono sadrži puno šećera.

Gazirana pića ne konzumira

- U jelovnik sam uvrstila i guste juhe od brokule, bundeve i drugog povrća. Odgovara mi jer me zasiti, a nemam osjećaj nadutosti - dodala je Badrić, prenosi Index.hr.

Unos tjestenine svela je na minimum, a gazirana pića uopće ne konzumira. Kad dobije želju za slatkim, pojede dvije do tri kockice čokolade.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.