KLIZAV POD

Od ovog strepe sve manekenke: Ljepotica u minijaturnom bikiniju pala nasred bine

Snimak pregledan više od 10 miliona puta

Manekenka doživjela neprijatnost. Printscreen/TikTok

E. Ag.

18.7.2023

Svakome se dešava da se saplete o nešto ili zapne na stepenicama, čak i da padne, što je jedna od neprijatnih nezgoda, posebno ukoliko se to dogodi na ulici. Međutim, pad na pisti je mnogo više od neprijatnosti i noćna mora svake manekenke.

Prošla bez prijeloma

Upravo se to dogodilo jednoj ljepotici koja je šetala pistom u kupaćem kostimu. Na svu sreću, iako se mogla ozbiljno povrijediti, ova manekenka je prošla bez prijeloma.

U snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se atraktivna ljepotica koja, uz široki osmijeh, šeta pistom na jednoj modnoj reviji, reklamirajući atraktivan bikini.

@nazeka_videos

♬ LET THEM HAVE IT - ANGELPLAYA

U trenutku je izgubila ravnotežu, iako je na pisti bila bosa, a ne u visokim potpeticama, i bukvalno je pala kao pokošena po pisti. Pretpostavka je da je na tom mjestu bilo mokro te da se jednostavno okliznula na vlažan dio piste.

Djevojka je pala bočno, a u prvom planu bila je njena izvajana zadnjica u minijaturnom bikiniju. Manekenka se brzo pribrala i odmah ustala pokazujući da se nije povrijedila.

Zadržala osmijeh 

Ovaj snimak pregledan je više od 10 miliona puta, a uslijedili su brojni komentari.

Iako je mnogim u fokusu bio pad djevojke, bilo je i onih koji su primijetili da se ponijela potpuno profesionalno.

Bilo je i onih koji su zbijali šale na njen račun govoreći da "to nije bilo u planu" i da treba "biti fokusiran", ovakve nezgode svakako niko ne može predvidjeti i ne izgledaju nimalo naivne.

Mnogi su se složili da se ovakve situacije mogu dogoditi svakome, ali da je najbitnije da se nije ozbiljnije povrijedila i da je zadržala osmijeh uprkos vrlo nezgodnom padu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.